Discovery+

Singletown

2:12

Singletown - Enrico ziet 'sneaky' gedrag van vriend Fabiano

Enrico ziet beelden van zijn vriend Fabiano in het andere Singletown-huis. Hij is er niet over te spreken. Is hij dan toch niet helemaal oké met het gedrag van zijn vriend Fabiano?

2:49

Singletown - Hoe verloopt de date?

Halen ze alles uit de date en verloopt de date net zo goed als hoe deze begon?

2:46

Singletown - hoe reageren de singles op de hartenceremonie?

De hartenceremonie viel zwaar, blijven ze of gaan ze naar huis?

2:50

Singletown - hoe reageren de singles op de date van hun ex?

Hoe vinden de singles het om de date van hun ex te zien?

3:01

Singletown - hoe reageren ze op een date met een ander?

Uploaded by MyChannels

2:37

Singletown - zijn ze elkaars type of niet?

Hoe belangrijk is het zijn van elkaars type? Hoe staan de deelnemers hierin?

Kim en Koen Gaan Het Anders Doen

2:22

Koen: ''Nooit geweten dat ik jaloers was op een koe!''

Het avontuur op de boerderij zit er bijna op voor Kim en Koen, maar ze moeten eerst de handjes nog eens flink laten wapperen. Als afscheid van de boerenbelevenis organiseert het duo een buurt barbecue.

2:40

''Van non-stop shotjes klappen, naar rijden als Verstappen!"

Kim & Koen missen de luxe van de stad en proberen een vleugje 020 naar het platteland te halen. Hét race event van het platteland strijkt neer in het weiland van Gerrit en daarvoor moeten Kim en Koen nog flink aan de bak. En beiden maken kennis met nóg een fenomeen van het platteland: de zuipkeet!

3:02

''Ik wist niet hoe snel ik mijn klauw er uit moest halen!''

Tijd voor actie! Kim en Koen moeten aan de slag op de boerderij, maar daarvoor moeten ze eerst een geschikte outfit bij elkaar shoppen. Met de juiste look worden de glamour poezen dan eindelijk door boer Gerrit aan het werk gezet. Is het duo wel geschikt voor de noeste arbeid op het platteland?

3:07

Kim & Koen maken het kippenhok schoon

Kim en Koen hebben een belangrijke taak: een jong kalf mag voor het eerst de wei in, maar hoe leid je dat in goede banen? Ook moeten ze afscheid nemen van een oude koe die naar de slacht gaat. In het bos gaan de vriendinnen op zoek naar paring geluiden van herten.

2:50

Kim & Koen na de eerste nacht op de boerderij van Gerrit

Tijd voor actie! Kim en Koen moeten aan de slag op de boerderij, maar daarvoor moeten ze eerst een geschikte outfit bij elkaar shoppen. Met de juiste look worden de glamour poezen dan eindelijk door boer Gerrit aan het werk gezet. Is het duo wel geschikt voor de noeste arbeid op het platteland?

2:28

Kim & Koen gooien het roer om en gaan het anders doen

Kim & Koen gooien het roer om en gaan het volledig anders doen. Ze verruilen hun stadse leventje, vol luxe en glamour, voor een echt boerenbestaan in het mooie Twente.

Jomanda: Lady Of The Light

2:59

Tineke de Nooij vindt Jomanda na lang zoeken in Canada

Jomanda raakt verwikkeld in een lang juridisch proces waarin ze samen met andere alternatieve genezers mede schuldig wordt bevonden aan de dood van Sylvia Millecam. Ze zou bij Millecam geen kanker hebben gezien, en haar hebben afgehouden van het reguliere medische circuit, terwijl Sylvia duidelijk borstkanker had en een goede kans op genezing. Jomanda wordt vrijgesproken, maar gaat ten onder aan de kritiek. Ze emigreert naar Canada en wil vooral rust. John Warrink en Tineke de Nooij reizen naar Canada en doen er alles aan het genezend medium persoonlijk te spreken.

3:04

Genezen door Jomanda: Lady of The Light

Hoewel haar schare fans onverminderd groot blijft, neemt het aantal tegenstanders toe. Jomanda wordt in televisieprogramma’s fel bekritiseerd. Haar genezende krachten staan ter discussie. Sommige mensen voelen zich slachtoffer van Jomanda’s praktijken. Het imperium Jomanda brokkelt af. Ze neemt afscheid van Tiel en als haar vriendin, de actrice Sylvia Millecam, aan borstkanker overlijdt, lijkt dit voor Jomanda het begin van het einde. Particulier rechercheur John Warrink vat samen met Tineke de Nooij het plan op om Jomanda te bezoeken in Canada.

2:22

Ingestraald water van Jomanda: Lady of The Light

Jomanda wordt door haar fans op handen gedragen. Vooral haar ingestraalde water is razend populair; vrachtladingen vol waterflessen gaan dagelijks de hal uit. Het zakelijk brein hierachter is haar echtgenoot Jacques. Journalisten beweren dat hij zo zijn eigen plannen heeft met de miljoenen die worden verdiend. Jomanda besteedt het geld aan goede doelen en doet ook aan dieren healings. Ze wordt een BN'er en dat begint zijn tol te eisen. Ondertussen zoekt particulier rechercheur John Warrink uit waar Jomanda tegenwoordig woont en of hij haar kan vinden.

2:09

Onder hypnose bij Jomanda: Lady Of The Light

Het medium Jomanda wordt bekend in de jaren ‘90 na een interview in het TV programma van Tineke de Nooij. Ze zegt de ‘schakel tussen hemel en aarde’ te zijn en zet haar krachten in voor hulp en genezing. In de evenementenhal in Tiel gaan vele bezoekers onder ‘hypnose’: mensen gaan schudden, gillen of kruipen over de grond. Anderen laten zich behandelen op het podium waar zij door ‘witte wezens’ worden geopereerd. Maar er zijn ook vraagtekens: is het Jomanda vooral om het geld te doen? De buurt klaagt en heeft overlast van de toenemende stroom bezoekers.

De Moord op Marianne Vaatstra

3:41

De rechtszaak van de moordenaar van Marianne Vaatstra

Niemand had verwacht dat de schuchtere boer Jasper in staat zou zijn om Marianne op gruwelijke wijze te verkrachten en vermoorden. Dertien jaar lang heeft hij met dit geheim rondgelopen. De emotionele rechtszaak, waarbij de familie en Aafie aanwezig zijn, levert een gedetailleerde beschrijving op van de huiveringwekkende motieven en de daad van Jasper. De moord op Marianne heeft weliswaar een wetswijziging opgeleverd waardoor zaken in de toekomst sneller worden opgelost, maar tegen welke prijs?

2:59

Hoe de moordenaar van Marianne Vaatstra werd gevonden

Peter R. de Vries en de familie Vaatstra bundelen hun krachten als het politieonderzoek niets heeft opgeleverd. Peter ontdekt dat een DNA-verwantschapsonderzoek dé oplossing kan zijn om de moordenaar te traceren. Maar dat is in Nederland niet toegestaan. Daarom spant Peter een rechtszaak aan tegen de Staat der Nederlanden. Na een jarenlange strijd wordt het onderzoek toch toegestaan en levert het binnen de kortste keren een perfecte match op. De moordenaar van Marianne is gevonden… dertien jaar na haar dood.

2:10

'De waarheid ligt vaak dichterbij huis dan we denken'

Het politieonderzoek wijst uit dat Faek, een jonge asielzoeker, Marianne kort vóór haar dood heeft bedreigd met een keelsnede-beweging. Faek wordt opgepakt, maar er zijn geen DNA-matches. De moordenaar loopt dus nog vrij rond en de bom barst als de gemeente het plan opvat om juist nu het AZC permanent te maken. Iedereen twijfelt aan Spencer, het vriendje van Marianne. Waarom heeft hij haar niet thuis thuis gebracht tijdens die noodlottige nacht van de moord?

1:17

'Het voelt alsof ik Marianne in de steek heb gelaten'

Friesland 1999. Als Aafie het levenloze lichaam van haar 16-jarige hartsvriendin Marianne Vaatstra in een weiland vindt, staat haar wereld én die van heel Nederland op zijn kop. Marianne is verkracht en vermoord. Alles wijst in de richting van het nabijgelegen asielzoekerscentrum, omdat de keel van Marianne drie keer is doorgesneden. Volgens velen een hoogst ongebruikelijke moordmethode die niet voorkomt in Nederland.

Eating With My Ex

2:47

'Ik vind het je niet mooier maken' - Eating With My Ex

Tijdens zijn deelname aan Temptation Island maakte Sonny een onuitwisbare indruk. Voor zijn jeugdliefde Jaleesa een bizarre gewaarwording: was dit de Sonny waar zij 4,5 jaar lief en leed mee had gedeeld? Of was het allemaal een act? En ook Love Island-deelneemster Raphaëlla hoopt vandaag van Mattheüs meer duidelijkheid te krijgen over zijn gevoelens voor haar, nadat hij haar in het programma inruilde voor een nieuwe liefde.

2:55

'Dat blauwtje is mijn grootste succes' - Eating With My Ex

Tijdens zijn deelname aan Temptation Island maakte Sonny een onuitwisbare indruk. Voor zijn jeugdliefde Jaleesa een bizarre gewaarwording: was dit de Sonny waar zij 4,5 jaar lief en leed mee had gedeeld? Of was het allemaal een act? En ook Love Island-deelneemster Raphaëlla hoopt vandaag van Mattheüs meer duidelijkheid te krijgen over zijn gevoelens voor haar, nadat hij haar in het programma inruilde voor een nieuwe liefde.

2:56

'Het nachtleven in met Pamela Anderson' - Eating With My Ex

Via de media is de hoog opgelopen ruzie tussen Chantal & Henk uitgebreid te volgen, maar een rechtstreeks gesprek tussen ‘Henkie en Wenkie’ uit Married at First Sight heeft er niet eerder plaatsgevonden. Tot vanavond. Ook Temptation’s Megan en Kevin maken zich op voor een prikkelend diner. Drie jaar en een compleet nieuwe look voor Megan verder, bekijken de exen hun relatie nu van een andere kant.

2:26

'Waarom laat je me niet met rust?' - Eating With My Ex

Aflevering 3: Via de media is de hoog opgelopen ruzie tussen Chantal & Henk uitgebreid te volgen, maar een rechtstreeks gesprek tussen ‘Henkie en Wenkie’ uit Married at First Sight heeft er niet eerder plaatsgevonden. Tot vanavond. Ook Temptation’s Megan en Kevin maken zich op voor een prikkelend diner. Drie jaar en een compleet nieuwe look voor Megan verder, bekijken de exen hun relatie nu van een andere kant.

2:30

'Na zes jaar wist je het nog niet' - Eating With My Ex

Aflevering 2: De spanning is om te snijden als de veelbesproken EOTB-deelnemers Dennis & Olivia aanschuiven, want wat hebben ze weinig zin om elkaar weer te zien. Maar het is nodig, want ze willen antwoorden op hun belangrijkste vragen. Is dit de zoveelste keer dat ze de deur sluiten voor elkaar of kunnen ze toch niet zonder elkaar? Lesley, ook bekend van EOTB, gaat op date met haar jeugdliefde Bradley. Het wordt een bijzonder weerzien, waarbij Bradley een sappige onthulling doet!

2:49

'Hij wil dat ik uit mijn slof schiet!' - Eating With My Ex

Aflevering 1: Shirley en Damian hebben door hun deelname aan Temptation Island VIPS een enorme hekel aan elkaar gekregen, maar ze zetten hun ego’s opzij om nog één keer alles aan elkaar te vragen. Aan tafel is het vuurwerk tussen de twee en niet op een goede manier! Ook voor EOTB-ster Lena is het een spannende avond. Ze ziet na lange tijd haar ex Jesaja die haar van het een op het andere moment geghost heeft. De ham-vraag is natuurlijk ‘waarom liet Jesaja niets meer van zich horen’?

Jaimie Vaes: In The Vaes Lane

3:14

Jaimie over Koen: 'Je krijgt ook een beetje een bolle kop!'

Het is feest: Jaimie is jarig en dat moet groots gevierd worden! Maar niet alleen Jaimie is jarig, ook haar birthday-twin Paulina is weer een jaartje ouder geworden. En daarom heeft vriendin Charley een verjaardagslunch voor de twee georganiseerd bij haar thuis. Het grote themafeest Club Tropicana zorgt voor stress bij Jaimie, want ze regelt deze keer alles zelf. Lukt het haar en Paulina om alles op tijd te regelen? En tot overmaat van ramp is er ook nog een outfit drama…

3:15

Koen: ''Ik ben niet zo'n dierenheld''

Jaimie is volop aan het genieten op Ibiza. Naast dat ze hard aan zichzelf werkt met coach Barbara, worden onontdekte parels van het Spaanse eiland bezocht. Met Tamar doet Jaimie een sound healing en met Koen gaat ze paardrijden. Ook is Jaimie even in Amsterdam, waar ze bijpraat met haar moeder en haar fillers cadeau doet. En met ontwerper Bono worden er stoffen gekocht voor de verschillende verjaardagsoutfits.

2:57

Jaimie: 'Mensen zijn zó dom!'

Jaimie zit tijdelijk alleen met haar zoontje Lio in een appartement op Ibiza. In de media verschijnen veel verhalen over haar en Lil Kleine, maar hoe kijkt Jaimie hier zelf tegenaan?

3:33

Jaimie: 'Het voelt heel ongemakkelijk als hij hier nu is'

Jaimie dompelt zich met Wim, Tamar en Vanessa onder in de wereld van champagne. Jaimie zit tijdelijk alleen met haar zoontje Lio in een appartement op Ibiza. Beste vriend Koen is gearriveerd en bespreekt haar relatieproblemen.

2:53

Jaimie: ‘Er komen cowboyverhalen bij die niet waar zijn'

Jaimie dompelt zich met Wim, Tamar en Vanessa onder in de wereld van champagne. Terug in Amsterdam is Jaimie druk in de weer met verschillende projecten: een ‘Vaes’ voor het goede doel, een nieuwe tatoeage en Lío’s verjaardag. Een sprong in de tijd naar half juni: op Ibiza arriveert Koen bij Jaimie’s tijdelijke appartement.

2:57

Jaimie Vaes zoekt dieren uit voor het kinderfeest van Lío

Voor Lío’s verjaardagsfeest met het thema ‘Magical Forest’ gaat Jaimie, samen met Wim en Koen, op zoek naar echte dieren die het feest compleet gaan maken. Maar Koen heeft het niet zo op dieren… En er moet champagne worden geproefd voor Jaimie’s verjaardag. Zo’n proeverij doe je natuurlijk in de Champagnestreek. Dus vertrekken Jaimie, Tamar, Wim en Vanessa naar Frankrijk!

Fitness Diaries

0:44

Fajah Lourens en Shirma Rouse doen samen de 'elastiekendans'

Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport. Ze delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs. In deze video gaat Fajah Lourens samen trainen met haar vriendin Shirma Rouse.

1:30

Bodybuilder Evelien: Ik ben m'n focus een beetje kwijt

Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport. Ze delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs. In deze video is Evelien aan het woord. Ze is net op vakantie geweest, maar merkt dat ze haar focus een beetje kwijt is omdat ze veel aan haar hoofd heeft.

0:50

Fajah Lourens neemt je mee naar haar muziekstudio

Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport. Ze delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs. In deze video is Fajah Lourens aan het woord.

0:36

Famke Louise: Uiterlijk is heel erg belangrijk voor me

Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport. Ze delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs. In deze video is Famke Louise aan het woord.

1:30

Last van lipoedeem? Roos laat zien wat je ertegen kunt doen

Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport. Ze delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs. In deze video gaat Roos naar een LPG-behandeling voor haar lipoedeem.

1:30

Kijk mee in het leven van Lindsey ofwel Linnebel!

Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport. Ze delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs. In deze video is Lindsey (ofwel Linnebel) in het buitenland waar ze mee werkt aan de teaser van de nieuwe videoclip van Famke Louise.

Bevallen met Bobbi

0:32

Bobbi Eden duikt opnieuw in wondere wereld van de bevalling

Bobbi Eden duikt voor het tweede seizoen op rij in de wondere wereld van de bevalling. Dit keer staat de haakgoeroe niet alleen mee te puffen aan het bed, maar keert ze ook terug naar oude deelnemers. Hoe hangt de vlag erbij nu de oververmoeide ouders van hun roze wolk zijn gevallen?

Will & Grace

Bekijk hier alle video's van het nieuwe seizoen van Will & Grace.
1:23

Will & Grace: overleeft Jack zijn vrijgezellenfeestje?

Overleeft Jack zijn vrijgezellenfeestje?

1:39

Battles of the couples... Wie wint, wie verliest?

Battles of the couples: wie wint, wie verliest?

1:01

Will & Grace hebben een dubbeldate met hun getrouwde ouders

Will kookt een diner voor een hot double date. Wordt het een succes?

1:07

Will & Grace: Jack krijgt een bijzondere dramales

Jack volgt een acteurscursus, maar gelooft niet helemaal in zichzelf...

0:23

Will's kritiek op de barista wordt niet gewaardeerd...

Houdt Will ervan mensen voor lul te zetten of wil hij gewoon de koffie krijgen die hij heeft besteld?

1:20

Will geeft z'n moeder een bijzonder schattig cadeau

Jack probeert uit de kast te komen bij zijn moeder, die langskomt voor het Thanksgiving etentje van Will maar ze draagt zelf ook haar eigen geheim met zich mee. Maar voordat alle geheimen op tafel worden gegooid, branden Karen en Grace hun ‘zogenaamde’ ex-geliefde af, namelijk Jack...

Louisa & Rosanna

Bekijk hier fragmenten van het nieuwe seizoen van Louisa & Rosanna.
5:14

Eindelijk is het zover: Mikai wordt gedoopt!

Het is eindelijk zover: de doopdienst van kleine Mikai! Dit is het moment waar Louisa & Rosanna wekenlang naartoe hebben geleefd. Nadat het duo haar geloften aflegt, leest Louisa een speech voor. Ze is zichtbaar ontroerd, maar laat zich niet kennen en leest stug door. Na haar speech is het dan eindelijk tijd voor het dopen van Mikai. De zelfontworpen doopkaars wordt aangestoken en de oma’s spelden een medaille op bij de kleine. Zo, en dan nu tijd voor feest!

3:34

Louisa: Ik lijk op een echte dame uit het Gooi

De grote dag van de doopdienst is aangebroken. Vriend Robbin helpt Louisa met het aantrekken van haar loeistrakke korset én droomjurk. Rosanna kijkt haar ogen uit en is blij met zo'n mooie vrouw. Louisa heeft als verrassing een sportauto (in doopthema) geregeld als vervoermiddel naar de kerk. Met Rosanna achter het stuur en Mikai op schoot rijdt het drietal naar de kerk, waar de voorbereidingen in volle gang zijn én de eerste gasten al zijn gearriveerd. Wordt vervolgd…

2:47

Louisa neemt verrassingslied op voor Rosanna

Louisa wil Rosanna tijdens de doop van zoontje Mikai verrassen met een zelfgeschreven lied, dus ze gaat samen met vriendin Lizet naar de studio om het nummer in te zingen. De tekst van het lied is nog iets persoonlijker gemaakt, dus Louisa is helemaal in haar nopjes en kan niet wachten tot Rosanna het zal horen. Het inzingen gaat alleen niet helemaal van een leien dakje...

3:25

Louisa krijgt 'Oscarwaardige' jurk voor doop Mikai

Louisa's mannen hebben al een prachtige outfit voor de doopdienst, maar nu is zijzelf aan de beurt om iets moois uit te zoeken. Samen met vriendin Lizet en haar vaste stylist Robbin gaat ze naar de markt in Den Haag om stoffen uit te zoeken voor haar jurk. Met Rosanna's wensen in het achterhoofd - niet te bloot! - gaat het drietal op zoek naar het juiste materiaal. Louisa hoopt ook nog wat kilo's kwijt te raken en Robbin gaat heel hard z'n best doen om een mooie jurk te maken, dus tijdens de dienst ziet ze er ongetwijfeld beeldschoon uit!

3:25

'Ro wil champagne met wit, ik goud met blingbling'

De kleine Mikai moet natuurlijk pico bello gekleed zijn tijdens de doop. Daarnaast is Rosanna's transitie definitief gestart, dus ze wil er samen met haar zoon mannelijk uitzien. Het koppel gaat daarom naar een winkel waar je dé perfecte outfit voor een doop of communie kunt scoren. Er is echter één klein probleem: Rosanna wil champagne met wit kleurige kleding, terwijl Louisa het liefste goud met blingbling ziet. Hoe gaat het duo dit oplossen?

4:00

Louisa & Rosanna zoeken 'gypsy' doopkussen uit

In de vierde aflevering gaat het koppel langs bij Louisa's vriendin Lizet om een 'gypsy' doopkussen voor de kleine Mikai te laten ontwerpen. Die ouderwetse doopjurken vinden Louisa & Rosanna maar niks, een doopkussen mét sluier is helemaal van deze tijd. Ze zijn het alleen niet helemaal eens over het ontwerp. Voor Louisa kan het niet 'over-the-top' genoeg, maar Rosanna is daar iets minder van gecharmeerd...

Fred van Leer: alles uit de kast

In het nieuwe fashion programma Fred van Leer: Alles uit de kast schiet stylist Fred van Leer te hulp en trekt hij letterlijk en figuurlijk alles uit de kast om de kandidaten te helpen met een nieuwe look.
0:25

Hoe overtuig je een man dat crocs niet kunnen?

In 'Fred van Leer: alles uit de kast' geeft Rotterdammer Fred van Leer styling en fashion advies aan vrouwen die het om uiteenlopende redenen goed kunnen gebruiken. In deze video geeft hij tips over hoe je een man ervan overtuigt dat crocs écht niet kunnen.

0:44

Fred geeft tips voor stoere, zakelijke uitstraling

In 'Fred van Leer: alles uit de kast' geeft Rotterdammer Fred van Leer styling en fashion advies aan vrouwen die het om uiteenlopende redenen goed kunnen gebruiken. In deze video geeft hij stylingtips voor een zakelijke uitstraling zonder tuttig over te komen.

0:33

Fred van Leer geeft tips voor mensen met buikje

In 'Fred van Leer: alles uit de kast' geeft Rotterdammer Fred van Leer styling en fashion advies aan vrouwen die het om uiteenlopende redenen goed kunnen gebruiken. In deze video geeft bij stylingtips voor kleine(re) mensen met een dikke(re) buik.

Say Yes To The Dress

In Say Yes To The Dress vinden duizenden bruidjes hun perfecte jurk.
0:40

Laura Ponticorvo is kritisch in Say Yes to the Dress

Laura Ponticorvo is getrouwd! In Say Yes to the Dress ging ze samen Fred van Leer op zoek naar haar droomjurk.

0:30

Katja Schuurman: Freek houdt van decolleté

Katja Schuurman gaat trouwen! In Say yes to the dress gaat ze samen Fred van Leer en haar entourage op zoek naar de perfecte jurk.

90 Days to Wed

In '90 Days to Wed' moeten zes verliefde Amerikanen binnen 90 dagen beslissen of ze met hun buitenlandse geliefde willen trouwen – de maximale tijd dat hun speciale K1-visum voor Amerika geldig is.
2:00

Trouble in paradise: maakt Jesse het uit met Darcey?!

Jesse en Darcey proberen over hun relatiecrisis te praten, maar het enige wat ze kunnen is elkaar beschuldigen van de relatieproblemen. Gaat het ooit nog goed komen tussen hen of gooit Jesse de handdoek in de ring?

2:41

Is Karine nog wel gelukkig in haar relatie met Paul?

Karine en Paul zitten aan tafel met haar ouders. Karine is erg verdrietig en vertelt dat ze niet blij is met de manier waarop Paul haar behandelt. Paul vindt het op zijn beurt niet fijn dat Karine met vreemde mannen praat, maar geeft wel toe dat hij haar soms slechter behandelt dan ze verdient. Komt het nog goed tussen Paul en Karine?

2:11

Gênant... Jesse en Darcey ruziën in de keuken

Jesse is bij Darcey en haar dochter thuis. Jesse en Darcey zijn samen het diner aan het voorbereiden en Jesse is verantwoordelijk voor de biefstuk, maar Darcey bemoeit zich ermee. Dat had ze beter niet kunnen doen, want Jesse pikt het niet en loopt boos weg...

1:53

90 Days to Wed: Paul vertrouwt Karine nog steeds niet...

Paul wil dat Karine een zwangerschapstest doet, omdat hij haar niet vertrouwt. Ze stemt in en vertrekt met een test naar het toilet, terwijl Paul gespannen afwacht...

2:06

Waarom mag Darcey niet meer op social media van Jesse?

Darcey en Jesse hebben ruzie over Darcey's social mediagebruik, omdat ze tijdens een ruzie iets onaardigs over Jesse op social media heeft gedeeld. Darcey vindt het onzin dat hij hier zo moeilijk over doet, maar Jesse wil het liefst dat ze stopt met social media gebruiken.

2:35

90 Days to Wed: is Karine zwanger van een andere man?

Paul is in Brazilië aangekomen en confronteert Karine met berichtjes die ze naar andere Amerikaanse mannen stuurt op social media. Volgens haar is er niks aan de hand, maar Paul is er niet gerust op. Daarom wil hij dat ze een zwangerschapstest doet, maar Karine voelt daar niet veel voor...

Conform de Mediawet vallen de video's in deze sectie onder het toezicht van het Commissariaat van de Media