Mattie & Marieke

NIEUW
06:37
Geselecteerd Speelt nu af

Marieke zoekt contact met Ronaldo

Deze week was rood de kleur van Mattie's nek en van de jurk van Marieke. Tom & Mattie vinden de jurk van Marieke zo mooi dat ze voorstellen om een leuke foto ervan te sturen naar niemand minder dan Cristiano Ronaldo. Maar wat vindt hij er eigenlijk van? Geniet van de leukste momenten van Mattie & Marieke van deze week.

NIEUW
05:30
Geselecteerd Speelt nu af

Fred van Leer knuffelt liever niet met Mattie

Anderhalve meter afstand en mondkapjes, binnenkort is het waarschijnlijk allemaal verleden tijd. Fred, Mattie & Marieke dromen er vast over. Maar knuffelen met Mattie staat bij Fred niet bovenaan zijn wensen lijstje...

NIEUW
03:37
Geselecteerd Speelt nu af

Chef'Special - 'Oya Lélé' (live bij Qmusic)

Het is de leukste maand van het jaar: de Foute Maand bij Qmusic. Deze week ontvangen Mattie & Marieke iedere ochtend artiesten die hun favoriete foute hit coveren. Chef'Special pakt uit met een te gekke foute cover. Ze gieten de K3-hit Oya Lélé in een heerlijk Chef'Special jasje.

NIEUW
03:04
Geselecteerd Speelt nu af

Chef'Special - 'Afraid Of The Dark' (live bij Qmusic)

Vanochtend live bij Mattie & Marieke, Chef'Special met hun grootste hit ooit! Geniet hier na van het optreden.

NIEUW
02:39
Geselecteerd Speelt nu af

Douwe Bob - 'Ring Of Fire' (live bij Qmusic)

Het is de leukste maand van het jaar: de Foute Maand bij Qmusic. Deze week ontvangen Mattie & Marieke iedere ochtend artiesten die hun favoriete foute hit coveren. Woensdag was het de beurt aan Douwe Bob met een cover van 'Ring Of Fire' van Johnny Cash.

NIEUW
03:58
Geselecteerd Speelt nu af

Douwe Bob - 'Ready Or Not' (live bij Qmusic)

Voor Douwe Bob zijn we altijd ready! Vanochtend zong Douwe Bob zijn nieuwe single 'Ready Or Not' live bij Mattie & Marieke. Geniet hier na van het optreden.

Domien

NIEUW
02:28
Geselecteerd Speelt nu af

Het verjaardagscadeau van Anton

Na stofzuigerzakken en een heuse stofzuiger werd Anton dit jaar verrast door Domien verrast met een spectaculair cadeau: Antons nieuwsmobiel.

NIEUW
04:41
Geselecteerd Speelt nu af

Wordt 'Hef Je Glas' het Foute Anthem van 2021?

Domien doet er alles aan om 'Hef Je Glas' van Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank hét Foute Anthem van 2021 te laten worden. Maandag spraken de heren hun plan de c(h)ampagne telefonisch nog eens door tijdens de middagshow.

NIEUW
07:30
Geselecteerd Speelt nu af

Domien regelt het aanzoek: Leonora is de Ware

Donderdagmiddag 17:00 uur was het zover. Champagne? Check! Rozen? Check! Miss Montreal? Check! Jan stond klaar in de Martinikerk in Groningen, te wachten op Leonora... want zij is de ware!

NIEUW
06:32
Geselecteerd Speelt nu af

Domien in Make Up Your Mind

Een maand geleden scheerde Domien zijn baard eraf​ en de dag erna had hij last van 'stemproblemen'. Op de redactie werd nog gegrapt dat hij kou had gevat, doordat hij zijn baard kwijt was. Niets is minder waar, hij had namelijk een andere héle goede reden om eenmalig zijn baard te scheren. Hij schitterde namelijk afgelopen zaterdag in 'Make Up Your Mind'.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Domien heft het glas met Marco Borsato en Rolf Sanchez

Marco Borsato en Rolf Sanchez zijn te gast in de middagshow om hun nieuwe track 'Hef Je Glas' te laten horen. Uiteraard volledig in stijl heffen ze samen het glas voordat de track gedraaid wordt.

NIEUW
03:18
Geselecteerd Speelt nu af

Domien gaat een aanzoek regelen

Of je nou op zoek bent naar die ene zeldzame cd, of het nummer wil van die ene knappe glazenwasser op kantoor. In de middagshow zoekt Domien alles voor je uit of lost problemen op. Dit keer regelt hij een aanzoek voor een luisteraar. Maar wie is deze luisteraar? Wie weet meldt hij of zij zich nog! Onlangs kreeg Domien een berichtje van een luisteraar met een bijzonder verzoek, iets wat hij niet binnen één show kan regelen. Een luisteraar stuurde een brief met de vraag of Domien kan helpen om zijn/haar vriend(in) ten huwelijk vragen. De vraag die rest... Wie is de ware?

De Doofpot

NIEUW
12:15
Geselecteerd Speelt nu af

'Ik heb getongd met een Qmusic collega'

Vier Qmusic dj's stopten hun grootste geheimen in De Doofpot en die gaan ze er nu één voor één uithalen. Is het van Domien Verschuuren, Joost Swinkels, Bram Krikke of toch Tom van der Weerd? In deze laatste aflevering komen we erachter welke Qmusic-collega's met elkaar zoenden en wie een intiem moment beleefde met een fan...

NIEUW
10:51
Geselecteerd Speelt nu af

'Mijn vriendin liet mij kotsen op de eerste date'

Vier Qmusic dj's stopten hun grootste geheimen in De Doofpot en die gaan ze er nu één voor één uithalen. Is het van Domien Verschuuren, Joost Swinkels, Bram Krikke of toch Tom van der Weerd? In deze vijfde aflevering komen we er achter wie z'n vriendin een vinger in de keel stak van 1 van de mannen en wie geen contact had met zijn broer of zus...

NIEUW
09:30
Geselecteerd Speelt nu af

'Ik heb mezelf ondergeplast op werk'

Vier Qmusic dj's stopten hun grootste geheimen in De Doofpot en die gaan ze er nu één voor één uithalen. Is het van Domien Verschuuren, Joost Swinkels, Bram Krikke of toch Tom van der Weerd? In deze vierde aflevering komen we er achter wie nog niet zindelijk is en wie de lekkerste schoonmoeder heeft...

NIEUW
11:30
Geselecteerd Speelt nu af

'Ik ontvolg vrouwen als ze niet meer single zijn'

Vier Qmusic dj's stopten hun grootste geheimen in De Doofpot en die gaan ze er nu één voor één uithalen. Is het van Domien Verschuuren, Joost Swinkels, Bram Krikke of toch Tom van der Weerd? In deze derde aflevering komen we er achter wie de meest hitsige hengst is van de drie en wie een goede band heeft met de lokale politie...

NIEUW
10:13
Geselecteerd Speelt nu af

'Mijn vriendin ontsnapte aan een aanslag'

Vier Qmusic dj's stopten hun grootste geheimen in De Doofpot en die gaan ze er nu één voor één uithalen. Is het van Domien Verschuuren, Joost Swinkels, Bram Krikke of toch Tom van der Weerd? In deze tweede aflevering ontdek je wiens vriendin een engeltje op haar schouder heeft en welke dj er grootheidswaanzin kreeg door drugs...

NIEUW
10:12
Geselecteerd Speelt nu af

'Ik trok me af op kantoor'

Vier Qmusic dj's stopten hun grootste geheimen in De Doofpot en die gaan ze er nu één voor één uithalen. Is het van Domien Verschuuren, Joost Swinkels, Bram Krikke of toch Tom van der Weerd? In deze eerste aflevering ontdek je wie het iets te gezellig had met zichzelf op kantoor én welke Q-dj nog andere ambities heeft buiten de radiowereld.

Qmusic

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

De Foute 1500 is van start!

DAAR GAAN WE: De 1500 grootste foute hits hoor je komende week uit je speakers!

NIEUW
03:18
Geselecteerd Speelt nu af

BENR - 'Zeldzaam'

BENR maakt een eigen versie van Måneskins songfestivalhit 'Zitti E Buoni'.

NIEUW
02:45
Geselecteerd Speelt nu af

Q-dj Kai Merckx wordt vader!

Leuk nieuws! Qmusic-dj Kai Merckx en zijn vriendin Corien krijgen een kindje! Bekijk hierboven hoe Kai de mooie aankondiging deed, inclusief de reactie van een stomverbaasde Domien.

NIEUW
02:08
Geselecteerd Speelt nu af

'Hef Je Glas' in de Top 40

'Hef Je Glas' is niet alleen het Foute Anthem van 2021, maar komt deze week ook nog eens nieuw binnen in de Top 40. Domien belde met Marco Borsato om hem te feliciteren.

NIEUW
05:11
Geselecteerd Speelt nu af

Fred van Leer is te moe om met Mattie & Marieke te bellen

Iedere vrijdag schakelen Mattie & Marieke live over naar het bed van Fred. Vandaag had Fred meer zin in dat bed dan in een gesprek. Met een kleine slaapmeditatie van Marieke in zijn oor komt het allemaal goed...

NIEUW
03:13
Geselecteerd Speelt nu af

BENR - good 4 u

BENR maakt eigen versie van 'good 4 u' van Olivia Rodrigo.

Top 40

NIEUW
08:44
Geselecteerd Speelt nu af

David Guetta meest succesvolle artiest in de Top 40

Hij heeft Rihanna, Madonna, The Beatles én The Rolling Stones allemaal ingehaald: David Guetta is vanaf nu de meest succesvolle artiest in de Nederlandse Top 40. Q-dj Stephan mocht hem de award digitaal overhandigen.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Domien heeft gouden plaat voor ATB, Topic & A7S

Domien belt met ATB, Topic en A7S en heeft heel goed nieuws. Hij mag namelijk een gouden plaat overhandigen voor hun track 'Your Love' (9PM). En hoe overhandig je nou zo'n plaat digitaal? Nou gewoon gooien!

NIEUW
09:59
Geselecteerd Speelt nu af

Stephan interviewt Coldplay

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:40
Geselecteerd Speelt nu af

‘Blijven Slapen’ van Maan en Snelle nummer 1 in de Top 40

Ze stonden vorige week nog op nummer 2, maar na vandaag bemachtigen ze de top! De track ‘Blijven Slapen’ van Maan en Snelle is de nieuwe nummer 1 in de Top 40.

NIEUW
03:02
Geselecteerd Speelt nu af

Jeangu Macrooy reageert op voorspellingen bookmakers

Vorige week was Jeangu Macrooy te gast bij Mattie & Marieke voor zijn nieuwe track waarmee hij voor Nederland gaat deelnemen aan het Songfestival. Op dit moment staat hij op plek 23 bij de bookmakers en Domien belt tijdens de Top 40 met hem wat hij daar van vindt.

NIEUW
01:43
Geselecteerd Speelt nu af

Mijlpaal voor Joel Corry!

'Head & Heart' van Joel Corry & MNEK heeft vorige week de 11e positie bereikt in de lijst met de meest succesvolle tracks ooit in de Top 40. Domien belt Joel met het goede nieuws tijdens de Top 40.

Q-koningsdag

NIEUW
03:33
Geselecteerd Speelt nu af

'Als ik je weer zie' live voor Q-koningsdag

Een unieke samenwerking van Maan, Typhoon, Thomas Acda en Paul de Munnik leverde de heerlijke track 'Als Ik Je Weer Zie' op. Ze spelen hem live voor Q-koningsdag in de studio bij Paleis Noordeinde.

NIEUW
04:48
Geselecteerd Speelt nu af

Hernieuwde samenwerking Acda & De Munnik is nog even wennen

Tijdens The Streamers treden Thomas Acda en Paul de Munnik weer samen op. Dat is nog even wennen voor de heren, zo zeggen ze tegen Kai in de studio van Q-koningsdag. Verder vertelt Maan over haar gloednieuwe, eigen app en Typhoon is uit zijn broek gescheurd...

NIEUW
02:40
Geselecteerd Speelt nu af

Rolf Sanchez swingt met 'Ven Ven' live bij Q-koningsdag

Zonnige sferen op Q-koningsdag live vanuit Den Haag vandaag. Rolf Sanchez speelde samen met zijn band Latin Society zijn nummer 'Ven Ven'!

NIEUW
03:55
Geselecteerd Speelt nu af

Rolf Sanchez: "Ik ga Spaans met Máxima praten!"

Rolf Sanchez heeft een geheim wapen om indruk te maken op de Koninklijke Familie: hij kan Spaans praten met de Koningin. Dat onthulde hij bij Q-dj Kai Merckx tijdens Q-koningsdag bij Paleis Noordeinde.

NIEUW
06:08
Geselecteerd Speelt nu af

Drukke en succesvolle tijden voor Duncan Laurence

Dankzij TikTok brak Duncan Laurence wereldwijd door met 'Arcade', waarmee hij in 2019 het Songfestival won. Ondanks optredens in Amerika en tijdens het Eurovisie Songfestival heeft hij toch tijd gemaakt om op het podium van The Streamers te staan vanavond.

NIEUW
03:14
Geselecteerd Speelt nu af

Davina Michelle profiteerde van lamme mensen op Koningsdag

Net als veel artiesten stond ook Davina als klein meisje al op te treden tijdens Koningsdag (en vroeger Koninginnedag). Maar de tijden zijn veranderd en vanavond staat ze in Paleis Noordeinde. Wat kunnen we daarvan verwachten?

Stephan's Pianobar

NIEUW
03:41
Geselecteerd Speelt nu af

Fleur Raateland - 'Doe Alsof Je Thuis Bent'

Marco Oostra en Fleur Raateland kan je misschien kennen van Crazy Piano's, waar ze beide voor werken. Marco zit al sinds 2014 bij Crazy Piano's en speelt onder andere de gitaar en de piano. Marco kan je tevens ook kennen van The Voice en All Together Now, waar hij aan mee deed. Fleur ken je wellicht ook van The Voice. Tijdens haar editie werd al snel op de knop gedrukt door alle coaches. Anouk noemde haar te gek! ​Concerten heeft Fleur ook al gedaan. Nadat ze haarzelf piano leerde spelen en zichzelf begeleidde bij het zingen van haar favoriete liedjes stond ze ook nog in een uitverkochte Ziggo Dome samen met Lange Frans.

NIEUW
03:20
Geselecteerd Speelt nu af

Fleur Raateland & Marco Oostra - 'Need You Know'

Uploaded by MyChannels

NIEUW
02:41
Geselecteerd Speelt nu af

Perfect Link - 'Door de Wind' in Stephan's Pianobar

Perfect Link, oftewel Job, Joy en Zorah komen uit Brabant en zijn van jongs af aan al druk aan het zingen. Zo stonden ze samen in de halve finale van We Want More. En los hebben ze meegedaan aan The Voice of Holland en DanceSing. Op 10 september hebben ze hun eerste theater show in Veldhoven en nu hoor je ze in Stephan's Pianobar!

NIEUW
02:16
Geselecteerd Speelt nu af

Perfect Link - 'Never Enough' in Stephan's Pianobar

Perfect Link, oftewel Job, Joy en Zorah komen uit Brabant en zijn van jongs af aan al druk aan het zingen. Zo stonden ze samen in de halve finale van We Want More. En los hebben ze meegedaan aan The Voice of Holland en DanceSing. Op 10 september hebben ze hun eerste theater show in Veldhoven en nu hoor je ze in Stephan's Pianobar!

NIEUW
02:57
Geselecteerd Speelt nu af

P!nks 'Cover Me In Sunshine' in Stephan's Pianobar

Het weekend is begonnen, dus tijd voor Stephan’s Pianobar. Met deze week de zangeres Lorrèn. Op 9-jarige leeftijd verhuisde ze van Tel Aviv naar Nederland. Niet lang daarna kreeg ze het podiumvirus te pakken toen ze meedeed aan het Junior Songfestival in 2004. Zo’n tien jaar later bracht ze haar eerste eigen single ‘The Game Of Love’ uit. Later stond ze op het podium van o.a. Paradiso maar vanavond staat ze op het podium van Stephan! Samen met Stephan speelt ze haar eigen track ‘Tell Me’ en spelen ze een cover van P!nks ‘Cover Me In Sunshine’.

NIEUW
03:42
Geselecteerd Speelt nu af

Lorrèn in Stephan's Pianobar

Het weekend is begonnen, dus tijd voor Stephan’s Pianobar. Met deze week de zangeres Lorrèn. Op 9-jarige leeftijd verhuisde ze van Tel Aviv naar Nederland. Niet lang daarna kreeg ze het podiumvirus te pakken toen ze meedeed aan het Junior Songfestival in 2004. Zo’n tien jaar later bracht ze haar eerste eigen single ‘The Game Of Love’ uit. Later stond ze op het podium van o.a. Paradiso maar vanavond staat ze op het podium van Stephan! Samen met Stephan speelt ze haar eigen track ‘Tell Me’ en spelen ze een cover van P!nks ‘Cover Me In Sunshine’.

Sounds Like You

NIEUW
15:48
Geselecteerd Speelt nu af

De trouwplannen van Mattie, Marieke en Domien...

In Sounds Like You, testen Q-dj's Mattie, Marieke, Domien en Kai hun muzikale mensenkennis. In Sounds Like You, testen Q-dj's Mattie, Marieke, Domien en Kai hun muzikale mensenkennis. Kai heeft in deze allesbeslissende laatste aflevering de kans om Mattie van zijn eerste plek in het klassement te stoten. Dat blijft spannend tot de allerlaatste ronde...

NIEUW
15:04
Geselecteerd Speelt nu af

Muziek voor tussen de lakens

In Sounds Like You, testen Q-dj's Mattie, Marieke, Domien en Kai hun muzikale mensenkennis. In deze aflevering krijgt Marieke een paar keer flink rode oortjes als ze meer te weten komt over de favoriete seksmuziek van Mattie, Domien en Kai.

NIEUW
15:39
Geselecteerd Speelt nu af

Het gebroken hart van Marieke, Domien en Kai

In Sounds Like You, testen Q-dj's Mattie, Marieke, Domien en Kai hun muzikale mensenkennis. In deze aflevering kom je erachter met welke muziek Domien zijn gebroken hart heelt, hoe Marieke gaat feesten als het weer mag en of Kai een beetje soepel is in de heupen...

NIEUW
14:01
Geselecteerd Speelt nu af

Huh? Geen muziek op je uitvaart!?

In Sounds Like You, testen Q-dj's Mattie, Marieke, Domien en Kai hun muzikale mensenkennis. Welke muziek luisteren de dj's graag met hun schatje en weten ze al wat hun uitvaartnummer wordt?

Het Geluid

NIEUW
05:08
Geselecteerd Speelt nu af

Amanda ontvangt Geluid-cheque en Marc krijgt troostprijs

Amanda gaf gisteren het goede antwoord voor Het Geluid. Een uur eerder gaf Marc bijna het juiste antwoord. Terwijl Mattie & Marieke de cheque aan de winnares uitdelen, doen ze ook nog een beetje nazorg voor de pechvogel.

NIEUW
03:01
Geselecteerd Speelt nu af

Amanda raadt het derde Geluid 2020 en wint €35.800,-

Het derde Geluid is geraden! De 31-jarige Amanda uit Zoetermeer gaf op donderdag 22 oktober 2020 het juiste antwoord bij Q-dj Domien Verschuuren: ‘De stoffer op het blik klikken.’ Zij wint daarmee 35.800,- euro.

NIEUW
00:14
Geselecteerd Speelt nu af

Het derde Geluid van 2020 is geraden!

Het derde Geluid is geraden! De 31-jarige Amanda gaf op donderdag 22 oktober 2020 het juiste antwoord bij Q-dj Domien Verschuuren: 'De stoffer op het blik kikken.' Zij wint daarmee 35.800,- euro.

NIEUW
03:03
Geselecteerd Speelt nu af

De Jury helpt met eerste hint voor het derde Geluid 2020

Het derde Geluid van Qmusic is nog altijd niet geraden en heeft een waarde van 35.000 euro bereikt. Daarom heeft De Jury besloten om je een beetje te helpen via een eerste officiële hint. Die kwam in de vorm van een voorwerp...

NIEUW
00:24
Geselecteerd Speelt nu af

Wat is het derde Geluid van 2020?

Ook het tweede Geluid is geraden... maar we spelen verder met een nieuw Geluid! Weet jij al wat het is? Speel mee en meld je aan via de Qmusic app. Dit kan tijdens het Aanmeldmoment, elke dag rond 7 en 12 uur.

NIEUW
03:06
Geselecteerd Speelt nu af

Geluid-winnaar Gerald haalt €4800,- op bij Kai, Tom en Bram

De 43-jarige Gerald uit Genemuiden won vanmiddag bij Domien €4800 met het goede antwoord van het tweede Geluid van 2020: 'Een opzetstuk op een tondeuse zetten.’ Vanavond kwam hij bij Kai, Tom en Bram de cheque ophalen en dat ging zo!

De Foute Quiz

NIEUW
11:25
Geselecteerd Speelt nu af

Guus Meeuwis vs. Paul Elstak

Het is juni en dat betekent Foute Maand bij Qmusic! Ter ere van dit grote feest speelt Qmusic dj Kai Merckx de Foute Quiz met de leukste artiesten uit het Foute Uur. Deze week nemen Guus Meeuwis en Paul Elstak -de koning van de Foute Party- het tegen elkaar op, in de strijd voor de titel 'De Foutste Mens.'

NIEUW
12:26
Geselecteerd Speelt nu af

Jody Bernal in Temptation Island?

Het is juni en dat betekent Foute Maand bij Qmusic! Ter ere van dit grote feest speelt Qmusic dj Kai Merckx iedere woensdag de Foute Quiz met de leukste artiesten uit het Foute Uur. Deze week nemen Jody Bernal en de Brabantse feestact Zanger Kafke het tegen elkaar op in de strijd voor de titel 'De Foutste Mens.' Dit jaar vieren we het 15-jarig bestaan van het Foute Uur met de Foute 1500. Geef jouw favorieten door voor de Foute 1500 vanaf vrijdag 12 juni via qmusic.nl. Luister vanaf 19 juni de hele week naar de 1500 lekkerste foute hits op Qmusic.

NIEUW
13:23
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe fout is Ch!pz?

Het is juni en dat betekent Foute Maand bij Qmusic! Ter ere van dit grote feest speelt Qmusic dj Kai Merckx iedere woensdag de Foute Quiz met de leukste artiesten uit het Foute Uur. Vorig jaar maakten zij hun comeback op de Foute Party en vandaag nemen ze het tegen elkaar op… Cilla en Kevin van Ch!pz.

NIEUW
16:16