Radio fragmenten

NIEUW
05:18
Geselecteerd Speelt nu af

Angela de Jong: 'Het komt altijd weer goed bij VI'

We praten met Angela de Jong over een bewogen televisieweek. Zou het veelbesproken tv programma VI nou echt stoppen?

NIEUW
02:23
Geselecteerd Speelt nu af

Talpa zendt Veronica Inside maandag niet uit

Veronica Inside is maandag niet op de buis te zien. Dat heeft Talpa besloten na de reuring die is ontstaan nu het programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp onder vuur ligt. ,,Even rust in de tent’’, zei directeur Marco Louwerens er donderdagochtend over op Radio 538.

NIEUW
04:38
Geselecteerd Speelt nu af

Jeroen Pauw stopt in juli weer bij Op1

Jeroen Pauw houdt het voor de zomer weer voor gezien bij Op1. In Veronica Inside op Radio Veronica bracht presentator Wilfred Genee vandaag naar buiten dat Jeroen Pauw en Fidan Ekiz worden vervangen bij Op1. Artikel radioveronica.nl: https://www.radioveronica.nl/gemist/jeroen-pauw-stopt-met-presenteren-op1

NIEUW
02:23
Geselecteerd Speelt nu af

Zo klinkt de terugkeer van Coen op Radio 538

Coen Swijnenberg is donderdag na een afwezigheid van een half jaar terug op Radio 538. De dj, die herstellende is van een burn-out, voegde zich in de middag bij zijn collega Sander Lantinga en is ‘ontzettend blij’ weer achter de microfoon te kruipen.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Freek de Jonge: Youp kopieerde wat ik deed

Freek de Jonge heeft zateravond in Onze Man in Deventer op NPO Radio 1 een flinke sneer uitgedeeld aan het adres van zijn collega-cabaretier Youp van ‘t Hek. In het programma vroeg presentator Özcan Akyol wat hij vond van de kritiek, dat hij volgens Youp nog heel erg van de oude activistische stempel zou zijn. Daarop sneerde Freek: ‘Youp heeft gekopieerd wat ik deed en daardoor kreeg hij succes.’

NIEUW
01:09
Geselecteerd Speelt nu af

Joling in 538 Ochtendshow: zanger loopt 350.000 euro mis

Gerard Joling was deze ochtend te gast bij De 538 Ochtendshow met Frank Dane. Hij vertelde hoeveel geld hij misloopt door de coronacrisis en over zijn concerten in de Ziggo Dome.

TV fragmenten

NIEUW
01:59
Geselecteerd Speelt nu af

Jort Kelder reageert met knipoog op boycotters racismedebat

Al voordat in De Stelling van Nederland werd gedebatteerd over racisme ontstond er onrust over presentator Jort Kelder. Hij zou niet de aangewezen persoon zijn voor die rol.

NIEUW
02:59
Geselecteerd Speelt nu af

Pieter Omtzigt zet zich in voor belastinggedupeerden

Hij is in de strijd voor het CDA-lijsttrekkerschap, maar Pieter Omtzigt blijft zich ondertussen ook inzetten in de strijd tegen de misstanden bij de belastingdienst.

NIEUW
03:03
Geselecteerd Speelt nu af

Humberto Tan: 'Racisme zal nooit verdwijnen'

Humberto Tan zat bij Op1 om te vertellen over het belang van zijn nieuwe rol als voorzitter van een speciale commissie van de KNVB om racisme tegen te gaan.

NIEUW
02:47
Geselecteerd Speelt nu af

Muzikale ode aan Ennio Morricone

Bandoneonist Carel Kraayenhof gaf bij Op1 samen met Stijn van Beek op de Low Whistle een ode aan de onlangs overleden componist Ennio Morricone (91).

NIEUW
01:28
Geselecteerd Speelt nu af

'Europa moet snel een deal maken voor een vaccin'

Feike Sijbesma van de DSM zat aan tafel bij Op1 om te praten over hoe landen in Europa aan een vaccin moeten komen: 'Europa kan niet achterblijven en moet een deal maken.'

NIEUW
01:59
Geselecteerd Speelt nu af

Donny Roelvink zou tanden zo weer laten wegslijpen

Donny Roelvink erkent dat er eigenlijk niets mis was met zijn gebit voordat hij besloot een hagelwit nieuw exemplaar te bestellen. Dat daarvoor zijn tanden grotendeels weg moesten worden geslepen, daar zit hij niet mee.