Extreme sporten

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Matt Hall pakt wereldkampioenschap Red Bull Air Race

Matt Hall heeft zijn eerste wereldtitel gepakt in de Red Bull Air Race. Hij versloeg zijn concurrent Yoshihide Muroya in het klassement. De Japanner wist wel de thuisrace in Chiba te winnen.

NIEUW
00:34
Geselecteerd Speelt nu af

Kiteboardevenement Zandvoort : Windkracht 8 is een vereiste

Voor veel mensen is de storm van vandaag een reden om niet naar het strand te gaan. Zelfs voor veel kitesurfers is dit te extreem. Maar voor 16 geselecteerde (internationale) top riders zijn dit de perfecte condities voor Red Bull Megaloop.

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Tijdens dit bizarre event gaan 500 crossers voor de winst

Afgelopen weekend vond het bizarre evenement Red Bull Hare Scramble plaats, waar uiteindelijk een 44-jarige crosser de winst pakte.

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Wingsuit vliegers door de lucht in LA tijdens supermoon

In LA was een ware supermoon, waarbij wingsuit vliegers van de gelegenheid gebruik maakten om hier een extra special effect aan te geven.

NIEUW
01:11
Geselecteerd Speelt nu af

Freestyle motocross grootheden showen bizarre tricks

Freestyle motocross grootheden laten bizarre tricks zien voor het monument 'The Gateway of India' in Mumbai.

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

Keihard afzien, zandhappen en crossen door Peru!

Beelden van de spectaculaire 41e editie van de Dakar Rally die van 6 t/m 17 januari plaatsvindt in Peru.

Actie Sporten

NIEUW
01:19
Geselecteerd Speelt nu af

Nederlander (17) wint internationale danswedstrijd in Parijs

De 17-jarige Shinshan uit Malden heeft zaterdagavond in Parijs de World Final van de nieuwe internationale danswedstrijd Red Bull Dance Your Style gewonnen.

NIEUW
01:29
Geselecteerd Speelt nu af

Internationale freerunners stunten over de daken van Matera

Afgelopen weekend werden de daken, trappen en straatjes van het oude Italiaanse stadje Matera onveilig gemaakt door fanatieke freerunners. De deelnemers worden uiteindelijk beoordeeld op verschillende criteria, zoals creativiteit, flow, moeilijkheidsgraad en de gehele uitvoering. Uiteindelijk ging de Marokkaanse Didi Alaoui er bij de mannen vandoor met de eerste prijs en bij de vrouwen de Amerikaanse Sydney Olson.

NIEUW
01:40
Geselecteerd Speelt nu af

Mountainbiker crosst door de straten van Wenen en Innsbruck

Fabio Wibmer springt en crosst door de straten van Wenen en Innsbruck, waarbij Wibmer zijn ‘eigen wet’ naleeft. Het idee van de video is dat Wibmer ontkomt aan de ‘chaos of life’ door middel van te stunten met zijn fiets door het verkeer van die twee drukken steden in Oostenrijk. Dit leverde indrukwekkende beelden op en dit ging soms niet helemaal vlekkeloos...

NIEUW
02:17
Geselecteerd Speelt nu af

Duitse freerunner gebruikt bouwterrein als speelplaats

Van het springen over de daken in Boston tot het stunten in Frankfurt, niks is te gek voor freerunner Jason Paul. De Duitser tovert sinds 2005 de straten al om tot een eigen speeltuin en dit levert mooie beelden op. Ditmaal kwam Jason Paul in Frankfurt Am Main, waarbij hij de bouwputten, trappenhuizen en pleinen opzocht om bijzondere shots te maken. In deze video zijn Paul zijn stunts omgekeerd te zien. Dit leverde interessante en unieke beelden op.

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

De laatste Red Bull Air Race is gestreden...

In 2003 richtte Red Bull de Red Bull Air Race op. 16 jaar lang vlogen ’s werelds beste piloten de wereld over om stunts te doen bij de beroemdste landmarks en grote steden. Afgelopen weekend vond de laatste race plaats in Chiba, Japan. We kijken terug naar deze legendarische races.

NIEUW
01:45
Geselecteerd Speelt nu af

Internationale wakeboarders roadtrippen door Nederland

Vijf internationale wakeboarders reden twee weken lang door Nederland om de beste en meest unieke wakeboardspots te vinden. Dit varieerde van het wakeboarden door de grachten van Amsterdam en Giethoorn tot het stunten bij Slot Loevestein en dit leverde unieke beelden op.