Voxpop

NEW
01:49
Geselecteerd Speelt nu af

Zorgverzekeraars verhogen hun premies: (on)terecht?

Deze week hebben de zorgverzekeraars hun premies bekend gemaakt en weer wordt de zorgverzekering komend jaar duurder! Met alleen een basisverzekering ben je gemiddeld zo’n 6 euro per maand meer kwijt, en met aanvullend nog wel meer. Het is toch van de zotten?!

NEW
01:54
Geselecteerd Speelt nu af

Sinds 1998 is bekend hoe het eruit ziet, maar wat is het?

Pas sinds 1998 is bekend hoe de clitoris er precies uitziet. Inmiddels zijn we 20 jaar verder, en zou je verwachten dat iedereen hem herkent... Toch?

NEW
02:12
Geselecteerd Speelt nu af

Omstreden straatnamen aanpassen: waar ligt de grens?

In veel plekken is er een discussie gaande over omstreden straatnamen die wijzen naar het koloniale verleden van Nederland. De meningen over het aanpassen van die straatnamen zijn verdeeld, maar hoe fout moeten ze zijn dat echt iedereen vóór aanpassing is?

NEW
02:33
Geselecteerd Speelt nu af

Zo heb je nooit meer verwarring over wintertijd

Dit weekend is het weer zover: de wintertijd gaat in! En dat is misschien wel de laatste keer ooit, want als het aan Europa ligt schaffen we dat hele verzetten van die klok af. En dat scheelt natuurlijk een hoop gedoe. Of toch niet?

NEW
01:57
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe feministisch zijn mannen?

Er wordt gesproken van een nieuwe feministische golf. Steeds meer vrouwen noemen zich feminist, maar hoe feministisch zijn mannen? Dat gaat Roel onderzoeken in deze nieuwe aflevering van Voxpop!

NEW
02:41
Geselecteerd Speelt nu af

Wat vindt Nederland van mensen met een mening?

Als er weer eens een discussie losbarst in ons land, heeft iedereen er vaak wel iets over te zeggen. Maar al die meningen... Wat vinden we daar nou eigenlijk van?

Roel in de Regio

NEW
05:32
Geselecteerd Speelt nu af

Ex-dakloze vertelt over leven op straat

Roel is deze week in Utrecht waar hij Sudez tegenkomt. Sudez vertelt over hoe hij ooit een goede baan had bij een grote verzekeraar tot zijn leven een paar jaar geleden compleet veranderde... Hij moest z'n huis uit, werd dakloos, trok door Europa en kwam naar twee jaar in Utrecht terecht.

NEW
04:55
Geselecteerd Speelt nu af

Roel is op pad in Hengelo

Roel is in Hengelo waar hij Hanna tegen het lijf loopt. Hanna ziet na vijf maanden vriend Tijmen weer die voor stage op zee zat. De twee zijn hele goede vrienden, maar Roel heeft het idee dat er meer speelt. Hij praat met Hanna en Tijmen over hun hechte vriendschap, wederzijdse gevoelens voor elkaar én de psychische stoornissen en lichamelijke aandoeningen waar Hanna mee kampt.

NEW
04:25
Geselecteerd Speelt nu af

'Ik ben elk jaar zeven maanden van huis'

Roel is met Ab in Enkhuizen, hij is schipper op een charterschip. Roel gaat met hem mee op z'n schip en naar zijn huis, en praat met hem over z'n leven als schipper en hoe het is om elk jaar voor z'n werk zeven maanden weg te zijn van zijn gezin.

NEW
03:56
Geselecteerd Speelt nu af

Jennifer is moeder van drie én volgt een studie

Deze week is Roel in Lelystad op pad met Jennifer. Jennifer is moeder van drie kinderen én volgt een studie. Roel gaat met haar in gesprek over haar eigen opvoeding en de manier waarop zij zelf haar kinderen opvoedt.

NEW
05:37
Geselecteerd Speelt nu af

Roel chillt met hangoudjes in Apeldoorn

Roel is in Apeldoorn waar hij kennismaakt met Rudy en z'n vrienden Henk en Henk, waarmee Rudy bijna elke dag als een groepje 'hangouderen' in Apeldoorn afspreekt. Daarnaast gaat Roel achter op de scooter bij één van de twee Henk-en om kennis te maken met z'n familie en zijn vrouw alles te vragen over hoe het is om getrouwd te zijn met Henk.

NEW
03:44
Geselecteerd Speelt nu af

Roel duikt in de wereld van hardcore punkfeesten

Roel is in Eindhoven en komt Kurt en Lenny tegen die naar een hardcore punkfeest gaan. Roel is heel nieuwsgierig en mag met ze mee naar binnen.