Live op Limmen

NIEUW
07:08
Geselecteerd Speelt nu af

Het beste van Birgit Schuurman

Birgit Schuurman heeft in studio op Limmen aan zes live recordings van nummers van haar nieuwe album gewerkt. In deze video zie je een compilatie van de afgelopen zes afleveringen en bijbehorende nummers die zij samen met haar band in deze afleveringen heeft gespeeld.

NIEUW
04:25
Geselecteerd Speelt nu af

Birgit schrijft nummer voor Jelka van Houten

Birgit Schuurman werkt in studio op Limmen aan zes live recordings van tracks van haar nieuwe album. In aflevering 6 van Live op Limmen vertelt Birgit over de gedachte achter het nummer 'Shoot A Star' en speelt ze dit nieuwe nummer samen met haar band.

NIEUW
04:32
Geselecteerd Speelt nu af

Birgit is verslaafd aan verliefdheid

Birgit Schuurman werkt in studio op Limmen aan zes live recordings van nummers van haar nieuwe album. In aflevering 5 van Live op Limmen vertelt Birgit over de gedachte achter het nummer 'High On Love' en speelt ze deze nieuwe track samen met haar band.

NIEUW
04:54
Geselecteerd Speelt nu af

Birgit Schuurman wil vurig leven

Birgit Schuurman werkt in studio op Limmen aan zes live recordings van tracks van haar nieuwe album. In de vierde aflevering van Live op Limmen vertelt Birgit over de betekenis van het nummer 'Fuel My Fire' en speelt ze dit nieuwe nummer samen met haar band.

NIEUW
04:08
Geselecteerd Speelt nu af

Birgit zegt sorry en verklaart liefde aan haar man

Birgit Schuurman werkt in studio op Limmen aan zes live recordings van nummers van haar nieuwe album. In aflevering 3 van Live op Limmen vertelt Birgit over 'Too Big To Break', dé liefdesverklaring aan haar man. En natuurlijk speelt ze deze nieuwe track samen met haar band.

NIEUW
04:56
Geselecteerd Speelt nu af

Wegdromen met Birgit Schuurman

Birgit Schuurman werkt in studio op Limmen aan zes live recordings van nummers van haar nieuwe album. In de tweede aflevering van Live op Limmen vertelt Birgit over de betekenis en sfeer van 'Stranded' en speelt ze dit nieuwe nummer samen met haar band.