Korte Reportage

Korte reportages over de sterren.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:05

Fidan en Renze per direct van De Vooravond afgehaald

Fidan Ekiz en Renze Klamer moeten van BNNVara per direct stoppen met het presenteren van De Vooravond. Het nieuws komt onverwacht en beide presentatoren zijn verbijsterd. ‘Ik sta nog perplex’, laat Klamer weten. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand gaan een andere invulling geven aan de talkshow. Zij presenteren vanaf maandag 30 augustus afwisselend de talkshow tussen 19.00 en 20.00 uur bij BNNVara op NPO 1.

2:19

Henny Huisman over zijn nieuwe boek 'Boerenkool showbizz'

Henny Huisman wordt in juni 70 jaar en liet hiervoor een biografie optekenen. Ruim een jaar lang volgde auteur Kevin Kraan Henny Huisman. Het resultaat verschijnt 4 juni in de vorm van het boek: Henny. Henny is een indringend portret van een bevlogen man die verwoede pogingen doet terug te keren op de buis, maar evengoed vol zelfspot en relativering spreekt over de hoogte- en dieptepunten uit zijn leven. Het gaat over zijn hang naar aandacht en erkenning, zijn paniekaanvallen, en hoe er gemanipuleerd werd bij grote tv-shows.

1:02

Jan Dulles zingt 'Flink Zijn': 'Ik ken die situatie'

Jan Dulles zingt 'Flink Zijn': 'Ik ken die situatie' als onderdeel van het SBS6-zangshow Onmogelijke Duetten.

2:44

Kraantje Pappie: 'Deze toko vullen? Dat zou mooi zijn'

Supergroep The Streamers houdt ermee op. De gelegenheidsformatie van achttien Nederlandse artiesten geeft zaterdag haar derde en laatste gratis livestreamconcert vanuit De Kuip in Rotterdam. Tijdens de generale spreekt deze krant met Kraantje Pappie en Suzan & Freek.

1:57

Davina Michelle bezig met digitaal spektakelstuk

Davina Michelle is de allereerste artiest die een concert geeft in het digitale theater Hymn. Met ‘Find Your Voice’ geeft de zangeres een bijzondere show. De hymn van Davina Michelle is op woensdag 9 juni te zien in maar liefst 31 verschillende landen.

2:17

Touriya Haoud pakt draad weer op in Nederland

Touriya Haoud woont sinds kort weer in Nederland. Het 43-jarige model is haar koffers uit Los Angeles nog aan het uitpakken, maar ook al druk bezig met haar nieuwe productenlijn. Haar kinderen wonen bij haar ex-man in Amerika, maar Touriya heeft daar duidelijke afspraken over gemaakt.

Meer video's

Gerelateerde series