Korte Reportage

Korte reportages over het nieuws uit Utrecht en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:44

Veel vragen bij SeniorWeb over digitale coronapas

Het kabinet zet vanaf 25 september een volgende stap in het versoepelingsplan. In de horeca, bij evenementen en in de culturele sector wordt een toegangsbewijs verplicht. Dit kan voor problemen zorgen bij senioren van wie de digitale kennis beperkt is. SeniorWeb, een organisatie die ouderen helpt met digitale problemen, spreekt zich hierover uit.

1:45

Met potlood en papier laat Kim fantasieën tot leven komen

Bijna iedereen heeft wel een hobby. En altijd met een verhaal. Kim Houtzager (38), medewerker klantenservice uit Nieuwegein, creëert met haar potlood een zelfbedachte fantasiewereld vol helden, monsters en magie. ,,Een vrouw liet mijn tekening op haar zij tatoeëren.”

2:33

Brandweervrouw Willeke heeft haar droombaan.

Willeke verloor haar zusje en zette alles op alles om brandweervrouw te worden.

1:40

19-jarige Gabriëlle voetbalt in mannenteam

oetballen tussen de mannen, dat doet Gabriëlle Ruijselaar het liefst. Ze maakte deze week haar officiële debuut bij het tweede van Patria in Zeist. Wij waren bij een training. Vrouwen mochten tot voor kort niet meespelen in mannenteams, maar door de vernieuwde regeling van de KNVB is dit nu wel mogelijk.

1:55

Unieke Romeinse vondsten in Utrecht

Zeldzame Romeinse vondsten op het terrein van de Limesroute in Utrecht, die deze zomer is uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed. Archeologen van de gemeente Utrecht presenteren deze bijzondere ontdekking.

0:14

Freestyler Guido

Uploaded by MyChannels

Meer video's

Gerelateerde series