Mattie & Marieke

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
6:37

Marieke zoekt contact met Ronaldo

Deze week was rood de kleur van Mattie's nek en van de jurk van Marieke. Tom & Mattie vinden de jurk van Marieke zo mooi dat ze voorstellen om een leuke foto ervan te sturen naar niemand minder dan Cristiano Ronaldo. Maar wat vindt hij er eigenlijk van? Geniet van de leukste momenten van Mattie & Marieke van deze week.

5:30

Fred van Leer knuffelt liever niet met Mattie

Anderhalve meter afstand en mondkapjes, binnenkort is het waarschijnlijk allemaal verleden tijd. Fred, Mattie & Marieke dromen er vast over. Maar knuffelen met Mattie staat bij Fred niet bovenaan zijn wensen lijstje...

3:37

Chef'Special - 'Oya Lélé' (live bij Qmusic)

Het is de leukste maand van het jaar: de Foute Maand bij Qmusic. Deze week ontvangen Mattie & Marieke iedere ochtend artiesten die hun favoriete foute hit coveren. Chef'Special pakt uit met een te gekke foute cover. Ze gieten de K3-hit Oya Lélé in een heerlijk Chef'Special jasje.

3:04

Chef'Special - 'Afraid Of The Dark' (live bij Qmusic)

Vanochtend live bij Mattie & Marieke, Chef'Special met hun grootste hit ooit! Geniet hier na van het optreden.

2:39

Douwe Bob - 'Ring Of Fire' (live bij Qmusic)

Het is de leukste maand van het jaar: de Foute Maand bij Qmusic. Deze week ontvangen Mattie & Marieke iedere ochtend artiesten die hun favoriete foute hit coveren. Woensdag was het de beurt aan Douwe Bob met een cover van 'Ring Of Fire' van Johnny Cash.

3:58

Douwe Bob - 'Ready Or Not' (live bij Qmusic)

Voor Douwe Bob zijn we altijd ready! Vanochtend zong Douwe Bob zijn nieuwe single 'Ready Or Not' live bij Mattie & Marieke. Geniet hier na van het optreden.

Meer video's

Gerelateerde series