Mattie & Marieke

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
6:21

Mattie denkt dat hij een stalker heeft

De aanwezigheid van nieuwslezer Anne-Marie doet Mattie & Marieke verbleken. Mattie denkt dat hij cadeaus ontvangt van een stalker en Marieke heeft alweer een nieuwe hobby. Geniet van de leukste momenten van Mattie & Marieke deze week!

5:25

Het verwijderde appje van Fred van Leer

Mattie werd wakker met een heel irritant appje van Fred van Leer: 'Dit bericht is verwijderd.' Maar wat stuurde Fred en waarom verwijderde hij het bericht? Mattie voelt hem aan de tand.

6:31

Eva is terug van vakantie: hoe gaat het met haar?

Regelmatig bellen Mattie & Marieke met, vriendin de show, de 23-jarige Eva Kroot. Zij ontdekt in maart 2021 een bult in haar nek. Niemand denkt op dat moment aan kanker, want ze is jong en fit. Maar het blijkt toch longkanker te zijn. Het is alweer een tijdje geleden dat Mattie & Marieke met Eva hebben gebeld, dus willen ze heel graag weten: hoe gaat het?

6:09

De uitzending wordt gegijzeld

Mattie & Marieke vonden de kerstvakantie zo fijn, dat ze na 1 dag weer terug in hun woonkamer zijn. Dat iedereen vervangbaar is bewijzen Tom van de Intercom en Joe Stagair van de Show. Verder is er iemand uit het ochtendteam ten huwelijk gevraagd en heeft Marieke een nieuwe hobby. Geniet van de leukste momenten van Mattie & Marieke deze week!

6:14

Mattie in quarantaine, Fred van Leer doet zijn boodschappen

Mattie & Marieke bellen iedere vrijdag met Fred van Leer, vriend van de ochtendshow. Mattie zit in thuis-isolatie uit voorzorg in Rotterdam. Het blijkt maar weer 'beter een goede buur dan een verre vriend' want Fred van Leer komt Mattie zijn boodschappen naar hem brengen.

4:29

Mattie & Marieke bellen met kersverse vader Q-dj Kai Merckx

Beschuit met blauwe muisjes in huize Merckx! Q-dj Kai is voor het eerst vader geworden. Mattie & Marieke belden met de kersverse papa om te kijken hoe het gaat.

Meer video's

Gerelateerde series