Nederlands Voetbal

Interviews, opinies en reportages over de Eredivisie.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:23

Arne Slot: 'Ik realiseer me dat Feyenoord een grote club is'

Feyenoord is in de stromende regen begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op Varkenoord werken de spelers de eerste training af onder leiding van nieuwe trainer Arne Slot. De voormalig AZ-coach heeft in Rotterdam het roer overgenomen van Dick Advocaat.

0:34

Feyenoord-trainer Slot over Jørgensen: 'Hij wil graag weg'

Nicolai Jørgensen (30) is op weg naar de uitgang bij Feyenoord. De spits trainde vanochtend niet mee met de Rotterdamse club, die vandaag de eerste training van het seizoen afwerkte onder leiding van de nieuwe trainer Arne Slot.

1:26

De Boer: 'Hopelijk is het de laatste keer dat dit gebeurt'

Bondscoach de Boer spreekt zich uit over het ontslag van Maurice Steijn. Maurice Steijn nam ontslag bij NAC Breda na bedreigingen.

3:15

Schöne over ambities NEC: 'Terug naar Europees voetbal'

Lasse Schöne keert na negen seizoenen terug bij NEC Nijmegen. De Deense middenvelder - die niet tot de EK-selectie behoort - gelooft in de plannen van de promovendus om direct terug te keren in het linkerrijtje van de Eredivisie.

1:26

Sjaak Polak: 'Er zijn nog genoeg andere Haagse kandidaten'

Cultvoetballer Sjaak Polak (45) is succesvol als coach bij de vrouwen van ADO Den Haag. Zaterdag is de bekerfinale tegen PSV. Een gesprek over machogedrag, maandverband en motivatie.

2:27

'Dit was een debacle: het waren leeuwen tegen welpjes'

Korte reactie van Jong Oranje Watcher Johan Inan na de verloren EK halve finale tegen Duitsland

Meer video's

Gerelateerde series