Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Den Haag en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:56

Fatale aanrijding met tram in Den Haag: 'Dit is schrikken'

Dinsdagavond kreeg de politie rond negen uur een melding dat iemand was aangereden door een tram in Den Haag. De hulpdiensten troffen een zwaargewonde man aan en konden niet voorkomen dat hij ter plekke overleed. De buurt reageert geschokt.

2:26

Drie tieners vast na fatale aanrijding Haagse tram

De politie heeft drie Haagse tieners aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van de man die gisteravond in Den Haag onder een tram kwam. Volgens getuigen werd het slachtoffer voor de tram geduwd. De politie zette daarna een klopjacht in.

4:30

Getuigen dodelijke aanrijding tram: ‘Hij werd geduwd’

De Haagse politie is op zoek naar drie jongens nadat gisteravond een man werd aangereden door een tram en ter plekke overleed. Volgens getuigen zou het drietal hem voor de tram hebben geduwd in de Haagse wijk Ypenburg.

0:25

Twee gewonden bij steekpartij in Scheveningen

Twee mannen zijn gisteravond gewond geraakt bij een steekpartij op de Harstenhoekstraat in Scheveningen. Dat meldt calamiteitensite District8. Het zou het gevolg zijn geweest van een ruzie op straat.

0:34

Man overleden nadat drie jongens hem voor tram duwen

Een man is maandagavond overleden na een aanrijding met een tram op de Anthony Fokkersingel in Ypenburg, zo meldt de politie. Volgens getuigen zou de man door drie jongens voor de tram zijn geduwd. ,,Een onderzoek naar de oorzaak van deze aanrijding wordt opgestart”, meldt de politie.

1:44

Politie toont beelden achtervolging bedrijfsauto op de op A4

De verkeerspolitie Den Haag heeft dashcambeelden gedeeld van de bedrijfswagen die zondagmiddag werd klemgereden op de A4 richting Leidschendam. De bestuurder bleek nog een gevangenisstraf open te hebben staan en blijft voorlopig vast zitten.

Meer video's

Gerelateerde series