Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Den Haag en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:38

Tweede steekpartij in korte tijd in Delft

In Delft is vanochtend voor de tweede keer in korte tijd iemand neergestoken. Op de Multatuliweg in Delft werd rond 05:30 uur een man uit het niets meerdere keren gestoken door een nog onbekende dader.

0:45

Meisje gestoken door jongen op schoolplein in Delft

Het gebeurde op een schoolplein aan de Van Rijslaan in Delft.

0:15

Wateroverlast in Delft

Tijdens een renovatie in de flat loopt het hele huis van Kelly vol water.

0:33

Scooterrijder op straat gereanimeerd na aanrijding

Een scooterrijder is dinsdagavond ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Noordlandseweg in ‘s-Gravenzande. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar een ziekenhuis gebracht. Een automobilist is aangehouden.

0:36

Verdachte met openstaande celstraf opgepakt

De Haagse politie heeft vanmiddag een man opgepakt die nog een gevangenisstraf open had staan. De man hield zich schuil in een appartement aan het Willem Dreespark. Agenten in kogelwerende vesten vielen er vanmiddag binnen. De verdachte werd opgespoord door het zogeheten EVA-team (Executie Vonnissen Afgestraften) van de politie. Deze eenheid zoekt naar verdachten die hun celstraf proberen te ontlopen. Om te voorkomen dat de verdachte via het balkon zou vluchten, schakelde de politie vanmiddag de hulp van de brandweer in. De man moest op zijn buik gaan liggen met zijn handen in het zicht, waarna agenten de woning binnenvielen. De man werd geboeid naar buiten gehaald en overgebracht naar een cellencomplex. Waarvoor en hoe lang de man nog moet zitten, is niet bekend.

0:43

Vijf huizen tijdelijk ontruimd vanwege brand Pluvierstraat

De brandweer kreeg zaterdagavond, omstreeks 22.45 uur, een melding over een brand de de Haagse Pluvierstraat. De brandweer kon de brand in een uur blussen. Er raakten niemand gewond

Meer video's

Gerelateerde series