Snel nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Amersfoort en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:35

ME veegt park in Nijkerk schoon: meerdere aanhoudingen

De Mobliele Eenheid heeft vannacht een park in Nijkerk leeggeveegd. In het park aan Het Jaagpad gingen feestende Oranjefans over de schreef die de zege van het Nederlands Elftal op Noord-Macedonië vierden.

0:36

Ongeval in Amersfoort: bestuurder overlijdt na aanrijding

Bij een ernstig ongeval op de Verbindingsweg in Amersfoort is maandagmorgen rond 08.00 uur een 56-jarige inwoner van Hoevelaken overleden. De bestuurder van een veegwagen kwam in botsing met een bestelbus en overleed ter plekke.

0:40

Explosieve groei van zangers en zangeressen

Het aantal zangers en zangeressen dat staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel is in vijf jaar tijd bijna verdubbeld. Wat maakt zingen zo aantrekkelijk? Zangeres Delise, volkszanger Johan van Waas en poptroubadour Arnoud Kas zijn regiogenoten met gouden stembanden.

0:39

Stekelvarken geboren in DierenPark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort is onlangs een stekelvarken geboren. Het is het eerste stekelvarken dat dit jaar ter wereld komt in de Amersfoortse dierentuin. Het stekelvarken is inmiddels voor iedereen te bekijken.

0:38

Coronademonstratie in Barneveld

De politie treedt zaterdag op tegen de deelnemers aan een mars tegen de coronamaatregelen, die is georganiseerd door de organisatie Police for Freedom. Tussen politieagenten en demonstranten hebben kleine schermutselingen plaatsgevonden.

0:57

Twee ongevallen met meerdere slachtoffers in Amersfoort

Op de Ringweg Randenbroek in Amersfoort gebeurden donderdagmiddag bijna tegelijkertijd twee grote ongelukken. Meerdere mensen zijn gewond geraakt en de hulpdiensten zijn aanwezig bij beide ongelukken.

Meer video's

Gerelateerde series