Vechtsport

Alle video's over vechtsport

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:01

Saki terug bij Glory: 'Heb een Arjen Robben-vloek gehad'

Voormalig K-1-vechter Gökhan Saki keert terug bij Glory. Komende zaterdag 23 oktober staat hij voor het eerst in de ring tijdens Collision 3 in het Geldredome.

3:07

Ben Saddik over uitlatingen Rico Verhoeven: 'Doet mij niks'

Rico Verhoeven wacht op zaterdag 23 oktober in Gelredome een clash met Jamal Ben Saddik. De Belgisch-Marokkaanse kickbokser is door organisator Glory aangewezen als vervanger van Alistair Overeem, die zich vanwege een blessure terugtrok voor een gevecht om de wereldtitel.

1:20

Fury over Wilder: 'Hij is een slechte verliezer'

Tyson Fury gaf de door hem verslagen Deontay Wilder vannacht nog een tik na. De Brit had na het WBC-wereldtitelgevecht in het zwaargewicht geen goed woord over voor zijn ‘onsportieve’ tegenstander. ,,Hij is een slechte verliezer.’’

1:39

Geen staredown tussen Fury en Wilder: 'Onverantwoord'

Boksers Tyson Fury en Deontay Wilder hebben voorafgaand aan hun gevecht om de wereldtitel van de WBC al een verbale strijd gevoerd. Op de persconferentie liepen de onderlinge spanningen zo hoog op, dat de organisatoren van het gevecht besloten af te zien van de gebruikelijke staredown.

2:56

Ben Saddik en Adegbuyi focussen op eigen gevecht

Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi blikken vooruit op hun onderlinge gevecht op 23 oktober in de GelreDome. De twee vechters kregen vlak voor het interview te horen over de blessure van Overeem, waardoor het het hoofdgevecht van die avond, tussen Verhoeven en Overeem, niet door kan gaan.

1:28

Ben Saddik: 'Ik ben klaar voor elk duel, ook dat met Rico'

Vanwege een blessure trekt Alistair Overeem zich terug uit het gevecht tegen Rico Verhoeven. Mocht Glory bepalen dat Jamal Ben Saddik tegen Verhoeven moet vechten, is Ben Saddik er klaar voor.

Meer video's

Gerelateerde series