NIEUW
05:18
Geselecteerd Speelt nu af

Wat Eten We Vandaag: Polenta met paddenstoelen en Parmezaan

Wij geven élke dag het antwoord op de meest gestelde vraag van Nederland: ‘Wat Eten We Vandaag?’

NIEUW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

Mora presenteert vegetarische frikandel

Mora presenteert een nieuwe snack: de vegetarische frikandel.

NIEUW
01:04
Geselecteerd Speelt nu af

Fragment Heel Holland Bakt aflevering 5

Weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen voor de overgebleven bakkers van Heel Holland Bakt.

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

Een maand zonder alcohol: hoe overleef je Dry January?

Ellen den Hollander van de redactie Koken en Eten geeft vijf tips om Dry January door te komen.

NIEUW
03:38
Geselecteerd Speelt nu af

Zo maak je mooie, luchtige oliebollen

Het is bijna oud en en nieuw en dat betekent oliebollen! Patissier Hidde de Brabander legt uit hoe je mooie, luchtige oliebollen maakt.

De Gelderlander Nieuws

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Douane vindt ‘zeer grote hennepkwekerij’ in loods Arnhem

Op bedrijventerrein ’t Broek in Arnhem heeft de douane een grote hennepkwekerij gevonden. Bij de grote actie tegen de georganiseerde misdaad die dinsdagochtend begon op het industrieterrein, zijn ook de gemeente, justitie en politie betrokken. Beeld: Persbureau Heitink

NIEUW
01:41
Geselecteerd Speelt nu af

Bewoner verpleeghuis heeft besmettelijke vorm van schurft

Een dementerende bewoonster van verpleeghuis De Schuylenburgh in Silvolde heeft een besmettelijke vorm van schurft en daarom zijn de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen. Beeld: Nanne Nicolasen

NIEUW
00:33
Geselecteerd Speelt nu af

Autodief na kilometerslange achtervolging opgepakt in Elst

Een automobilist is dinsdagochtend opgepakt na een lange achtervolging in Valburg en Elst. Een getuige zag in Valburg dat de Citroën achtervolgd werd door zeker zes politieauto's. Met hoge snelheid scheurden zij door het dorp en vervolgden zij hun weg naar Elst. BEELD Persbureau Heitink

NIEUW
01:35
Geselecteerd Speelt nu af

Personeel Solar is het zat en staakt voor een betere cao

Dinsdagmorgen hebben medewerkers van de technische groothandel Solar in Duiven gestaakt. Het groepje begon klein, een man of vijftien. Rond 10.00 uur arriveerden twee bussen vol stakers van de Technische Unie en Schuurman. Zij kwamen de Solar-medewerkers ondersteunen.

NIEUW
02:48
Geselecteerd Speelt nu af

Dierenverzorgers Ouwehands dolblij met pandaparing

De panda's in Ouwehands Dierenpark Rhenen hebben gepaard. En ja, dat is groot nieuws. Verzorgers zijn dolblij, maar is Wu Wen nu zwanger? Beelden: Nanne Nicolasen

NIEUW
01:44
Geselecteerd Speelt nu af

Generatiekloof verwatert door samen zwemmen

Ondanks een dikke 60 jaar aan leeftijdsverschil, wordt er gewoon samen gezwommen in het zwembad van Sportplaza Tiel. De studenten van ROC Rivor doen praktijkervaring op, terwijl de ouderen verfrissende baantjes zwemmen en aquagym doen. BEELD Joni van Essen

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Nasleep Gloria: heftige regenval

De Spaanse storm Gloria, die vier levens heeft geëist, laat flinke sporen na in steden aan de oostkust.

NIEUW
02:36
Geselecteerd Speelt nu af

Trump en Thunberg spreken over klimaat in Davos

Zowel Donald Trump als Greta Thunberg spraken op het World Economic Forum in Davos over het klimaat.

NIEUW
00:20
Geselecteerd Speelt nu af

Joey D. verwondt zichzelf, met spoed naar ziekenhuis

De veroordeelde Joey D. heeft zichzelf dinsdagavond ernstig verwond bij de arrestatie in de Schoolstraat in Rosmalen. Het arrestatieteam viel rond 19.45 uur zijn huis binnen na een urenlange omsingeling. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een politiewagen reed erachteraan.

NIEUW
03:00
Geselecteerd Speelt nu af

Rechtzaak Ruinerwold: kinderen leefden naar de wil van vader

Dinsdag is de rechtszaak begonnen tegen de twee verdachten in de zaak Ruinerwold. De hoofdverdachte Gerrit-Jan van D., de vader van de kinderen, was niet aanwezig bij de zitting. De rechtbank verlengde de voorlopige hechtenis van mede-verdachte Josef B.

NIEUW
00:32
Geselecteerd Speelt nu af

Aanhouding bij inval in woning van pedoclub Martijn

De politie heeft vanmiddag in Hengelo een inval gedaan in de woning van Marthijn U., voormalig voorzitter van de verboden pedofielenvereniging Martijn. Daarbij is een man aangehouden. Of het om Marthijn U. zelf gaat, is nog niet duidelijk.

NIEUW
01:50
Geselecteerd Speelt nu af

Hiervan worden de verdachten in de Ruinerwold-zaak verdacht

Dinsdag is de rechtszaak begonnen tegen de twee verdachten in de zaak Ruinerwold. De officier van justitie vertelde waarvoor zij aangeklaagd worden.

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

Delftenaren mogen beroemde schilderijen aanraken

In Delft mochten inwoners 3D-prints van grote werken van onder andere Johannes Vermeer en Vincent van Gogh voelen.

NIEUW
02:11
Geselecteerd Speelt nu af

Tatoeëren voor Australië: 'Ik wil de dieren helpen'

Joanne Verhoeven gaat in haar Mierlose tattooshop zondag de hele dag tatoeëren om de arme diertjes in Australië te helpen. De zaak zit volgeboekt en dat levert minimaal 600 euro op.

NIEUW
02:11
Geselecteerd Speelt nu af

Een voetbaltramtour door de voetbalhoofdstad van Nederland

De tramtour leidt bezoekers langs de drie grote stadions van Rotterdam: via Woudestein langs Het Kasteel en naar De Kuip. Herco Kruik begeleidt de rit met voetbalanekdotes, citaten, weetjes en typisch Rotterdamse voetbalhumor.

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

Dam gevuld met 200 duizend tulpen voor Nationale Tulpendag

In het kader van Nationale Tulpendag stond het Amsterdamse plein de Dam zaterdag vol met enthousiaste mensen die gratis tulpen uit konden kiezen. Begeleid door tulpentelers kregen de bezoekers boeketten mee naar huis.

NIEUW
02:14
Geselecteerd Speelt nu af

Dit is misschien wel de jongste vrachtwagenchauffeur van NL

Twee dagen na zijn achttiende verjaardag haalde Joran zijn groot rijbewijs. BEELD Ron Hemmink

NIEUW
01:58
Geselecteerd Speelt nu af

'Knuffelvechters' winnen populariteit met kickboksen

Al een aantal jaar stijgt de populariteit van kickboksen. De sport heeft mede door Rico Verhoeven een enorme imago verandering ondergaan.

NIEUW
20:10
Geselecteerd Speelt nu af

De Ochtend Show To Go: dinsdag 21 januari (show 2)

De 67-jarige vader Gerrit-Jan van D. moet zich vandaag voor het eerst bij de rechter verantwoorden. Hij leefde negen jaar lang met zes kinderen in totale afzondering op een boerderij in Ruinerwold. Ook zijn vriend en klusjesman Josef B. staat terecht. In de rechtbank van Breda wordt vandaag de moord op de 15-jarige Megan behandeld. Zij werd vorig jaar op klaarlichte dag in haar eigen huis doodgestoken. De hoofdverdachte is een 16-jarige klasgenoot van het meisje. Als protestactie zit Charlotte Bouwman al sinds gisteren voor het Ministerie van Volksgezondheid. Ze heeft ernstige psychische problemen en wacht al ruim twee jaar tevergeefs op de juiste behandeling. Woensdag gaat het International Film Festival Rotterdam van start, waarvoor de komende 11 dagen zich talloze internationale filmbobo’s in de Maasstad zullen begeven en onder ander de nieuwe Nederlandse turnfilm, Goud, zijn première beleeft. Jean Paul Gaultier neemt afscheid. De Franse modeontwerper kondigde een paar dagen geleden via Twitter aan dat zijn volgende coutureshow, woensdag tijdens Paris Fashion Week, de laatste zal zijn.

NIEUW
18:15
Geselecteerd Speelt nu af

De Ochtend Show To Go: dinsdag 21 januari (show 1)

Door de komst van supersnel 5G mobiel internet zullen Nederlanders aan meer mobiele straling worden blootgesteld. Nieuw onderzoek van het RIVM suggereert dat 5G vooralsnog veilig is. Het is alleen volstrekt niet te voorspellen of dat in de toekomst zo blijft. Het dodelijke coronavirus uit de Chinese miljoenenstad Wuhan is zich aan het verspreiden. In Japan, Thailand en de Chinese steden Beijing en Shenzhen zijn er meerdere mensen slachtoffer geworden van het virus. Tot nu toe zijn er vier mensen overleden aan de gevolgen ervan. Automobilisten hebben er steeds vaker vrede mee dat ze achteraan moet aansluiten in de file. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid. In 2010 vond 72 procent van de Nederlanders de files op de weg niet acceptabel en dat aantal is in 2019 gedaald naar 35 procent. Dinsdag gaat het impeachment proces tegen de Amerikaanse president Donald Trump de laatste fase in. De Senaat moet gaan bepalen of Trump wel of niet moet worden afgezet. Oud-Hollywoodproducer Harvey Weinstein staat terecht voor twee gevallen van seksueel misbruik.

NIEUW
08:07
Geselecteerd Speelt nu af

Marcel Hensema over première Nederlandse turnfilm Goud

Woensdag gaat het International Film Festival Rotterdam van start, waarvoor de komende 11 dagen zich talloze internationale filmbobo’s in de Maasstad zullen begeven en onder ander de nieuwe Nederlandse turnfilm, Goud, zijn première beleeft.

NIEUW
02:38
Geselecteerd Speelt nu af

Legendarische Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier stopt

Jean Paul Gaultier neemt afscheid. De Franse modeontwerper kondigde een paar dagen geleden via Twitter aan dat zijn volgende coutureshow, woensdag tijdens Paris Fashion Week, de laatste zal zijn.

NIEUW
01:54
Geselecteerd Speelt nu af

Tweede zitting moordzaak doodgestoken Bredase scholier

In de rechtbank van Breda wordt vandaag de moord op de 15-jarige Megan behandeld. Zij werd vorig jaar op klaarlichte dag in haar eigen huis doodgestoken. De hoofdverdachte is een 16-jarige klasgenoot van het meisje.

NIEUW
02:50
Geselecteerd Speelt nu af

Charlotte heeft nog steeds geen toezegging van de politiek

Als protestactie zit Charlotte Bouwman al sinds gisteren voor het ministerie van Volksgezondheid. Ze heeft ernstige psychische problemen en wacht al ruim twee jaar tevergeefs op de juiste behandeling. Gisteren kwamen onder andere staatssecretaris Paul Blokhuis en minister Mark Rutte bij haar langs om haar verhaal aan te horen.

NIEUW
07:18
Geselecteerd Speelt nu af

Panenka: 'Feyenoord gaat PSV inhalen'

Een verse Panenka in 2020! Deze week bespreken Sjoerd Mossou en Hidde van Warmerdam de aanstaande revolutie bij Feyenoord, het nonchalante Ajax en Aad de Mos zaagt PSV doormidden.

NIEUW
02:40
Geselecteerd Speelt nu af

In China ging de vlag uit voor paring reuzenpanda's

In de talkshow Op1 vertelden pandaverzorgers José Kok en Brenda van Ekeren over de paring van de twee panda's in Rhenen. En hoe blij ze daarmee zijn in China.

NIEUW
01:46
Geselecteerd Speelt nu af

Een rampenstad van lego

Twee brandweermannen uit Utrecht en Houten gaan van 13 – 16 februari naar Kopenhagen met hun ‘LEGOstad incidentenCity’. Zij doen dat op uitnodiging van de LEGO-organisatie en mogen dan exposeren bij LEGOWORLD Copenhagen 2020. Hun creatie is de grootste mini-rampenstad van Nederland.

NIEUW
02:10
Geselecteerd Speelt nu af

Cakesmash voor baby's eerste onvergetelijke verjaardag

Overgewaaid uit de VS: de cakesmash. Laat je baby in de taart graaien en ondertussen worden de leukste foto's gemaakt.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Chinees pretpark dwingt varken te bungeejumpen

Twee mannen hebben een varken in het Chinese Chongqing laten bungeejumpen. Het varken werd als promotiestunt van een nieuw geopende attractie naar beneden geduwd. De actie van het pretpark heeft op sociale media tot veel verontwaardiging geleid. De directie van het pretpark heeft online laten kennen dat te accepteren en heeft haar excuses aangeboden.

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Twentse bierkoning gaat viral na halen tray van 78 biertjes

Een opmerkelijke video van een ‘rondje bier in Twente’ gaat viral deze maandag. Op het filmpje is te zien hoe Tukker Thijs Veldhuis een giga-tray laat vullen met maar liefst 78 glazen bier.

De Gelderlander Sport

NIEUW
03:58
Geselecteerd Speelt nu af

Joa Joa Jolink: 'De 12e man moet nog meer gas geven'

Voor het eerst in 2020 geeft Bennie Jolink zijn karakteristieke mening over 'zijn' Graafschap. BEELD Bert Kamp

NIEUW
03:10
Geselecteerd Speelt nu af

'Seun of God' ligt qua goals op schema, maar blijft kritisch

Ralf Seuntjens is de gangmaker van De Graafschap. De aanvoerder uit Breda houdt zijn manschappen ook na sportief verval bij elkaar. Met zijn doelpunten wil hij bij de Doetinchemse club beslissend zijn in de jacht op promotie naar de eredivisie. BEELD Michiel Fukking

NIEUW
03:06
Geselecteerd Speelt nu af

NEC trainingsweekend Spanje: 'Extra stap nodig om te winnen'

NEC is op trainingsweekend in Spanje en speelde al twee oefenwedstrijden. Trainer en team zijn positief. Beeld: Michiel Fukking.

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

De Knippendales winnaar van Duivense curlingcompetitie

Het team De Knippendales is de winnaar van de curlingcompetitie op de ijsbaan in Duiven. Aan de competitie deden 110 teams mee. BEELD Theo Kock

NIEUW
02:58
Geselecteerd Speelt nu af

Les van Vites: de bierprijs is omlaag, nu nog een trainer

In de laatste Les van Vites van 2019 bespreken Lex Lammers en Bjorn Courbois vanuit Burgers' Zoo de gang van zaken rond de Arnhemse club. Interim-trainer Joseph Oosting heeft prima resultaten geboekt, maar wie staat er vanaf januari voor de groep? BEELD Bregje van de Weijer

NIEUW
01:48
Geselecteerd Speelt nu af

145 deelnemers bij Santa Run Boxmeer

De organisator is rotaryclub Cuijk-Maaskant. Goede doel: Boxmeerse stichting Sneeuwbal. Die houdt al 14 jaar een kerstpakkettenactie voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Beeld: Dennis Greijn.

NIEUW
02:16
Geselecteerd Speelt nu af

Bertens zonder problemen naar tweede ronde Australian Open

Vooraf was er even een probleempje met haar linkerheup. Voeg daarbij de klacht met haar linker achillespees, waarvoor zij het toernooi in Adelaide afzegde, en een moeizame start bij de Australian Open 2020 leek waarschijnlijk voor Kiki Bertens. Maar de realiteit was anders. Zonder al te veel fysieke of mentale pijntjes klaarde zij de klus tegen de Roemeense Irina-Camelia Begu: 6-1 6-4 in vijf kwartier.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Highlights NBA: Boston Celtics - Los Angeles Lakers

De hoogtepunten van de NBA-wedstrijd tussen de Celtics en de LA Lakers.

NIEUW
02:49
Geselecteerd Speelt nu af

Rus boekt eerste overwinning op Grand Slam in acht jaar

Op de plek waar het in 2008 allemaal begon, met de jeugdtitel bij de Australian Open, voegde Arantxa Rus na jaren van stagnatie eindelijk een hoogtepunt aan haar tenniscarrière toe.

NIEUW
01:04
Geselecteerd Speelt nu af

Highlights NBA: Denver Nuggets - Indiana Pacers

Bekijk hier de hoogtepunten uit het NBA-duel tussen de Denver Nuggets en de Indiana Pacers

NIEUW
01:36
Geselecteerd Speelt nu af

Dick Jaspers voor de 21e keer Nederlands kampioen driebanden

In de halve finales van het NK driebanden in Berlicum stonden louter Brabanders, de finale werd zelfs een West-Brabants onderonsje. De 20-voudig nationaal kampioen Dick Jaspers uit Sint-Willebrord nam het op tegen finale-debutant Barry van Beers uit Rijsbergen.

NIEUW
00:33
Geselecteerd Speelt nu af

Zaalvoetballer weigert te scoren na blessure tegenstander

Francisco Solano heeft zich van zijn beste kant laten zien; de zaalvoetballer van het Spaanse Cartagena liet bij 0-0 een kans liggen omdat tegenstander Javi Alonso geblesseerd op de grond lag. De wedstrijd tussen Cartagena en Zaragoza in de Spaanse zaalvoetbaleredivisie eindigde in 5-5.

NIEUW
00:36
Geselecteerd Speelt nu af

Panenka: 'Clublied van Juventus is een goed lied'

Een fragment uit de eerste Panenka van 2020! Deze week bespreken Sjoerd Mossou en Hidde van Warmerdam de aanstaande revolutie bij Feyenoord, het nonchalante Ajax en Aad de Mos zaagt PSV doormidden.

NIEUW
03:14
Geselecteerd Speelt nu af

Atalanta Bergamo - SPAL

Bekijk hier de samenvatting van Atalanta - SPAL

NIEUW
07:18
Geselecteerd Speelt nu af

Panenka: 'Feyenoord gaat PSV inhalen'

Een verse Panenka in 2020! Deze week bespreken Sjoerd Mossou en Hidde van Warmerdam de aanstaande revolutie bij Feyenoord, het nonchalante Ajax en Aad de Mos zaagt PSV doormidden.

NIEUW
11:49
Geselecteerd Speelt nu af

Hugo Borst over voetbalweekend

In de eerste speelronde na de winterstop heeft Ajax maximaal geprofiteerd van het puntenverlies van de concurrentie. Zonder te imponeren wonnen de Amsterdammers met 2-1 van Sparta Rotterdam.

NIEUW
01:12
Geselecteerd Speelt nu af

Highlights: Hertha BSC - Bayern München

Bayern München begint goed aan 2020 met een overtuigende overwinning op het Hertha BSC van Jürgen Klinsmann.

NIEUW
01:09
Geselecteerd Speelt nu af

Prachtige goal Messi tegen Granada

In het winderige Camp Nou kregen de socios pas een kwartier voor tijd een glimp van het oude Barça te zien. Messi maakte het enige doelpunt.

NIEUW
03:10
Geselecteerd Speelt nu af

Dit is het nieuwe distributiecentrum van de MediaMarkt

In Etten-Leur heeft mediagigant MediaMarkt een nieuw distributiecentrum geopend.

NIEUW
15:22
Geselecteerd Speelt nu af

Kun je jouw depressie wegdansen?

Bij een depressie is het advies vaak: praten met een psycholoog, heel veel praten. Maar dat is lang niet altijd de beste manier om van een depressie af te komen volgens hoogleraar vaktherapie Susan van Hooren (Open Universiteit). ,,Een deel van de mensen heeft veel meer baat bij bewegen.” Het gaat volgens haar vooral om het doen in plaats van praten. ,,Dat kan met bewegen, maar ook door het maken van muziek, te schilderen of te boetseren.”

NIEUW
04:09
Geselecteerd Speelt nu af

Huuuúúúúú! Hoe werkt het luchtalarm in Twente?

Het luchtalarm: het geluid kennen we allemaal, maar hoe werkt dat eigenlijk? Joost Zoekt het Uit over de man die heel Twente elke mand laat loeien . BEELD/MONTAGE: Koen Francken

NIEUW
13:08
Geselecteerd Speelt nu af

Wat is nostalgie en hoe wakker je positieve gevoelens aan?

De geur van warme chocolademelk en de kerstboom. Het brengt je terug in de tijd en wakkert een herinnering van warmte en verbinding met je geliefden aan. Nostalgie kan eenzaamheid verminderen en in de koude wintermaanden je letterlijk warmer doen voelen. Wat is nostalgie en hoe kan het zulke positieve gevoelens aanwakkeren? Ad Vingerhoets vertelt het je tijdens deze bijzondere kerstspecial.

NIEUW
13:11
Geselecteerd Speelt nu af

Riek (92): Drank is altijd lekker, dan kan ik zuipen

In deze eenmalige kerstspecial blikken Joep en Thijs (FRITS) samen met de bewoners en hun mantelzorgers terug op het avontuur onder het genot van een kerstdiner.

NIEUW
17:37
Geselecteerd Speelt nu af

Gaan mensen straks in winterslaap?

Voor wie de koude wintermaanden liever overslaat, klinkt het veelbelovend: een paar maanden in winterslaap. Professor Rob Henning (Rijksuniversiteit Groningen) onderzoekt het proces achter het bijzondere mechanisme van winterslaap en bekijkt hoe we deze kennis kunnen toepassen bij talloze ziektes.

NIEUW
01:14
Geselecteerd Speelt nu af

Imagodeskundige over imago van Kaj van der Ree

BNNVara heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. Imagodeskundige Zabeth van Veen vertelt wat de huidige situatie betekent voor het imago van Kaj.

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Ook Veronica Inside voor Gouden RadioRing genomineerd

Het radioprogramma Veronica Inside van Wilfred Genee maakt kans op de Gouden RadioRing, de publieksprijs voor het favoriete radioprogramma. Genee neemt het in de verkiezing op tegen de ochtendshow Mattie & Marieke van Qmusic, Club Ondersteboven van SLAM! en Ekdom in de Morgen en Somertijd van Radio 10.

NIEUW
00:38
Geselecteerd Speelt nu af

Hans en Conny in Lang leve de liefde

In Lang Leve de Liefde maken singles een serieuze kans op langdurig liefdesgeluk…door direct te gaan samenwonen op de eerste date.

NIEUW
02:18
Geselecteerd Speelt nu af

Deze fles gin uit Goirle is 4,7 miljoen euro waard

Koen Smulders, ‘Smullie’ voor vrienden, timmert met zijn Skully Gin aan de weg. Een juwelenontwerper maakte voor hem een fles gin met een edelsteen erin. En die is prijzig, erg prijzig.

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

Frans Bauer: Hoe ouder ik word, hoe hipper ik word

Frans Bauer gaat op 46-jarige leeftijd nog een samenwerking aan met Rapper Donnie. Ze zaten samen bij Jinek om erover te vertellen.

NIEUW
02:37
Geselecteerd Speelt nu af

Dromen komen uit tijdens Vrienden van Amstel Live

Donderdagavond 16 januari is Vrienden van Amstel Live 2020 van start gegaan. Deze 22ste editie bevat maar liefst twaalf shows met achttien verschillende, Nederlandse acts.

NIEUW
92:27
Geselecteerd Speelt nu af

Rob Scheepers Exclusief voor abonnees

Vanavond kunt u live meekijken naar deIn zijn laatste conference, getiteld ‘Rob Scheepers checkt uit’, krijgt de conferencier uit Sterksel de lachers gemakkelijk op zijn hand, constateerde recensent Gerard Mesman eerder deze maand. ,,Lachen is bij Rob Scheepers geen enkel probleem, al was het maar omdat hij zelf zo onweerstaanbaar gemoedelijk zijn lachspieren laat zien. Met Rob krijg je geen ruzie, zo op het eerste gezicht", schreef Mesman. Nieuwjaarsshow van Rob Scheepers

NIEUW
04:08
Geselecteerd Speelt nu af

Rundfunk: Een bijzondere voetbalwedstrijd

Jullie hebben mij uit de duisternis gehaald, ik breng jullie naar het licht.

NIEUW
02:07
Geselecteerd Speelt nu af

Rundfunk: Echte kracht zit vanbinnen

OK, prima, whatever.

NIEUW
04:25
Geselecteerd Speelt nu af

Rundfunk: Het geheim in de fietsenkelder

Wij willen jou!

NIEUW
01:13
Geselecteerd Speelt nu af

Theo Maassen gaat discussie aan met vegetariërs

Theo Maassen legt op de dag van de vegetariërs uit waarom hij juist wel heel graag vlees eet.

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Rundfunk: Barteljaap herdenkt z'n verloren familie

Jammer dat het geen van jullie gelukt is om te komen.