Volledig scherm
André Hazes bij Matrixx Live aan de Kade. © Davy Derksen

André Hazes neemt neef Djarno mee het podium op: ‘Hij is ook een held’

NIJMEGEN - Feestvierders bij het optreden van André Hazes op de Waalkade kregen vanavond een bijzondere verrassing. Niet alleen Hazes, ook zijn neef Djarno Hofland kwam het podium op.

Hofland is de afgelopen jaren zelf bekend geworden door zijn rol in de populaire realitysoap van Hazes. Hij is daardoor razend populair, zo blijkt ook uit de reacties van het publiek. ,,Geweldig. André is een held, maar Djarno net zo goed’’, zegt Sylvie Schenkels (24), fan van het eerste uur. Samen zongen Hazes en zijn neef zijn hit Ik haal alles uit het leven.

Het massaal toegestroomde publiek ging compleet los op de Waalkade. Pas echt een groot feest werd het bij zijn megahit Leef, de grootste hit die Hazes tot nu toe heeft gescoord. ,,Dit is het perfecte kroegnummer. Deze kan niet ontbreken: Als ik Leef hoor als ik op stap ben, is het standaard feest’’, zegt Remco Smeets.

Meezingende menigte

Ook veel nummers van zijn vader kwamen voorbij, zoals Uit mijn bol, Zij gelooft in mij en Ik leef mijn eigen leven. Bij afsluiter Bloed, zweet en tranen werd het pas echt een grote, meezingende menigte.

Hazes is inmiddels vaste prik op de donderdagavond van de Vierdaagsefeesten. Ook afgelopen jaren stond hij op het podium. Het was druk met bezoekers, maar het was niet zo’n mensenmassa als bij Gerard Joling en Vengaboys eerder deze week.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.