Volledig scherm
Maan (rechts) zingt op het podium met een jongen. © David van Haren

Boekingsbureau: 'artiesten Molenstraat niet te laat op podium'

NIJMEGEN - ,,Het is totaal niet aan de orde dat artiesten te laat komen. Ze zijn zich van geen kwaad bewust.'' Dat zegt Pablo Zwikker, manager van boekingsbureau Tribe Boekingen. 

Zwikker regelt de boekingen van veel artiesten die optreden in de Molenstraat en op het Koningsplein tijdens de Vierdaagse. Hij spreekt het bericht van eerder deze week tegen dat artiesten stelselmatig te laat komen.

,,We hebben al een hele tijd geleden moeten aangeven wat de line-up en de tijden worden. Uiteindelijk bleek dat half tien qua tijdsplanning niet haalbaar was en hebben we de tijd wat opgeschoven. Dit is goed doorgesproken met de organisatie. Jammer dat het nergens is doorgekomen’’, aldus Zwikker. 

Feestje

Toch begrijpt de manager dat het voor het publiek vervelend is als ze moeten wachten. Zwikker: ,,Dat is nooit leuk. Wij, de organisatie en zeker de artiesten, willen er een feestje van maken.''

Khalid Oubaha, eigenaar van een groot deel van de horecagelegenheden en organisator van de optredens, wenst niet te reageren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.