Volledig scherm
Plein 1944 in Nijmegen staat dinsdagavond bomvol feestgangers die uit hun dak gaan op The Dirty Daddies. © De Gelderlander

Bomvol Plein 1944 gaat los bij Dirty Daddies

NIJMEGEN - Plein 1944 in Nijmegen staat dinsdagavond bomvol feestgangers die uit hun dak gaan op The Dirty Daddies. De bekende coverband, jaarlijks te zien op de Vierdaagsefeesten, zorgt voor een grote, meezingende feestmenigte op het plein. 

De bandleden, allen in het wit gekleed, brengen bekende bestaande nummers in een medley. Van Duurt te lang van Davina Michelle tot What's up van 4 non Blondes en van Ik voel me zo verdomd alleen tot Het is een nacht: alles komt voorbij tijdens hun optreden. De band staat erom bekend dat elk nummer dat ze spelen nooit langer dan een minuut duurt. 

Al jaren is het een populaire act tijdens de Vierdaagsefeesten. Dit jaar staan ze zelfs twee keer op het plein: ook donderdag zijn ze te zien. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.