Deze lopers waren net op tijd.
Volledig scherm
Deze lopers waren net op tijd. © De Gelderlander

Drama op Wedren, vrouw mag niet meer starten: ‘8 uur is 8 uur’

NIJMEGEN - Een 30-kilometerloopster had dinsdagochtend pech: haar bandje is niet meer gescand. Reden: ze was ruim tien minuten te laat bij de start op de Wedren in Nijmegen. 

17 reacties

 • Joh

  2 jaar geleden
  Onzin, 8 uur blijft 8 uur ongeacht zomer of wintertijd
 • zucht

  2 jaar geleden
  Nou en, dan ga je toch gewoon lekker wandelen zonder medaille en stempels en whatever. Loop die Vierdaagse, geniet van je EIGEN prestatie, geniet (of niet) van  je medewandelaars, geniet van het weer en de omgeving, heb elke dag een feestje (en natuurlijk een aangename cooling down ;-) ). Daar heb je toch geen organisatie voor nodig? En als ik op de koffie bij je kom doet die medaille me niet echt veel hoor, wel wat je er over verteld.
 • Ctje

  2 jaar geleden
  Nee.  Mijn reactie (met een vleugje sarcasme) op Gerrit Louter's bericht heeft een toch wat andere strekking. 
 • Ton

  2 jaar geleden
  Niks ambtenarij. Tijd is tijd. Waar leg je anders de grens? Half negen? Tien uur? En hoe stom kan je zijn om je kaart te vergeten.
 • Ton

  2 jaar geleden
  Uhm.....als je dan reageert, zeg het dan goed. De klok gaat in het VOORjaar VOORuit, dus 8 uur was 7 uur.
 1. Veel kappers krijgen vraag of ze ‘stiekem’ op visite kunnen komen: ‘Ik wil heel graag, maar ik vind het absoluut niet kunnen’
  PREMIUM

  Veel kappers krijgen vraag of ze ‘stiekem’ op visite kunnen komen: ‘Ik wil heel graag, maar ik vind het absoluut niet kunnen’

  EDE/GROESBEEK - Hoewel alleen (para)medische contactberoepen aan het werk mogen, worden kappers nog vaak gebeld met de vraag of zij ‘stiekem’ op visite kunnen komen. Het ontbreken van een degelijk steunpakket maakt het voor kappers verleidelijk daarop in te gaan, zo stelt de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (Anko): ,,Als mensen thuis gaan knippen, houden we de ellende langer in stand.”
 1. Samenvatting | Vitesse - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Vitesse - ADO Den Haag

  19 januari
 2. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels