Volledig scherm
Duizenden bloemen zorgen dinsdagavond traditiegetrouw voor vrolijkheid op cultureel festival de Kaaij. © De Gelderlander

Duizenden bloemen zorgen voor kleurrijk spektakel bij De Kaaij

NIJMEGEN - Duizenden bloemen zorgen dinsdagavond traditiegetrouw voor vrolijkheid op cultureel festival de Kaaij. Daar was even na 20.00 uur de jaarlijkse bloemenregen, waarbij 100.000 chrysanten naar beneden komen.

Het is al jaren vaste prik op het populaire festival aan de Waal. Diverse vrijwilligers strooien de bloemen naar beneden, wat een sfeervol, vrolijk beeld oplevert. Vanaf de banken bij de Lindenberghaven en vanaf de schuine helling kijken veel bezoekers met veel plezier toe naar het minutenlange spektakel.

Ook veel stelletjes genieten samen onder het genot van een licht zonnetje van de vele bloemen. ,,Wat is dit weer mooi’’, klinkt het. 

Tot een huwelijksaanzoek heeft de bloemenregen niet geleid, anders dan in sommige andere jaren. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.