Ferry de Ruijter.
Volledig scherm
Ferry de Ruijter. © DG

Ferry de Ruijter brengt feestgangers in de stemming voor Roze Woensdag

NIJMEGEN - De extravagante zanger Ferry de Ruijter geeft dinsdagavond op het podium voor Thomtom vast een voorproefje op de Roze Woensdag. Met (You make me feel like a) Natural Woman trapte hij zijn optreden af en bracht hij de bezoekers van het podium voor homobar Thomtom al in de stemming voor het roze feest van woensdag.

Erg druk is het niet, maar het publiek is wél enthousiast over de zanger. Claudia Hess uit Nijmegen is zelfs verbaasd als ze hem hoort zingen. ,,Ik had echt niet verwacht dat hij zo goed zou zijn. Ik hoorde zijn stem en die sprak me aan, dus vandaar dat ik een kijkje kwam nemen. Hij heeft echt een vette outfit. Ik vind hem gewoon ontzettend stoer.’’

Entertainment

Bezoeker Luc Noordholland de Jong is na het optreden 'helemaal klaar voor Roze Woensdag'.  ,,Hij brengt ontzettend leuk entertainment. En wat heeft hij een geweldige, zuivere stem. Het is een heel goed voorproefje voor morgen’’, zegt hij. 

De Ruijter werd bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland in 2014. Hij is geen onbekende op de Vierdaagsefeesten: ook de afgelopen jaren was hij er te zien. 

Ferry de Ruijter op het podium voor Thomtom.
Volledig scherm
Ferry de Ruijter op het podium voor Thomtom. © DG