Volledig scherm
Drukte op het Koningsplein. © DG

Het gaat los: enorm veel feestgangers in Nijmegen op laatste avond

NIJMEGEN - Op de laatste avond van de Vierdaagsefeesten is het een enorme drukte van feestgangers in de stad. Zowel wandelaars als feestvierders drinken een drankje of dansen op een van de vele feestlocaties. 

Onder meer in de Grotestraat en op de Waalkade is het al vroeg druk. Datzelfde geldt voor de Molenstraat, het Koningsplein, Faberplein en Plein '44. Door de drukte is het bij sommige foodtrucks lang wachten voor je aan de beurt bent. De drukte zal niet snel afnemen: vanaf het station blijven de bezoekers de stad in komen. 

Langer

Waar sommige wandelaars een sterk vermoeide indruk maken, lijkt er bij anderen maar weinig aan de hand te zijn. Met een biertje in de hand gaan veel wandelaars los in de Molenstraat of op het Koningsplein. 

Op vrijdag gaan de Vierdaagsefeesten net als elk jaar een half uur langer door. Niet om 00.30 uur, maar om 01.00 uur zijn de feesten buiten afgelopen. 

Volledig scherm
© DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.