Roxeanne Hazes staat dinsdag in de Stevenskerk.
Volledig scherm
Roxeanne Hazes staat dinsdag in de Stevenskerk. © ANP Kippa

Intieme concerten Stevenskerk dit jaar minder in trek

NIJMEGEN - De intieme concerten in de Stevenskerk zijn dit jaar niet zo in trek. De afgelopen jaren waren de optredens van bekende acts uit binnen- en buitenland steevast al weken van tevoren uitverkocht. Nu zijn er nog steeds ruim voldoende tickets voorhanden, behalve voor het concert van woensdag van The Teskey Brothers. Die is al wel weken uitverkocht. 

5 reacties

 • Alert

  3 jaar geleden
  Ja, vooral betere artiesten, geen b artiesten zoals Roxeanne Hazes.
 • rgz

  3 jaar geleden
  Lucky Fonz die al 20 keer in Roosje is geweest en godbetert Roxanne Hazes... dan vraag je er ook om.Roosje werd arroganter en arroganter de laatste jaren met een bijna monopolie positie in de stad.Goed  dit en hopelijk worden ze er weer hongerig door en kijken ze eens een keer naar de prijzen.Bijna 20 euro voor een vals zingende dochter van Hazes,nee dank je,
 • Alert

  3 jaar geleden
  Het verbaast mij niet dat er nog kaarten te koop zijn voor o.a. Roxaenne Hazes, ze kan namelijk niet zingen. Maar ja, je heet Hazes en dan denk je dat je vader kan evennaren, dus niet.
 • Kaat

  3 jaar geleden
  Programmering, oorzaak ?
 • Govert

  3 jaar geleden
  Kijk vooral eens kritisch naar de prijzen. Bijna twintig euro voor een concert in de Stevenskerk van relatief onbekende artiesten, terwijl je de rest van de week in de hele stad terecht kunt voor gratis optredens. Logisch dat daar weinig animo voor is. Volgend jaar of de prijs omlaag, of betere artiesten boeken.