Volledig scherm
De Kaaij onder de Nijmeegse Waalbrug. © Paul Rapp

Kaaij sluit succesvol af: veel bezoekers op laatste avond

Dat de laatste uren van de Vierdaagsefeesten zijn ingegaan, betekent ook dat festival De Kaaij er na vanavond op zit. Het festival is dit jaar maar drie weken, veel minder dan eerdere jaren.

Op de laatste avond zijn veel bezoekers afgekomen. Bij de band op het podium staat het vol en ook bij de bar en de diverse foodtrucks staan veel mensen. Dat de Kaaij er ook al mee stopt na vanavond is jammer, vindt Kimberly van der Broek (27). Het was een van haar favoriete plekken tijdens de Vierdaagsefeesten. ,,Er was veel goede muziek en de mensen die hier rondlopen zijn relaxt. Het is hier ook niet zo massaal. Van mij had de Kaaij nog weken door mogen gaan."

Ook Linda Scholte Lubberink (53) is er enthousiast over. Maar deze vrijdagavond 'is het wel heel druk'. ,,Meestal is het iets rustiger en dan is het nog gezelliger. Er hangt een relaxte sfeer. Ook was het een perfecte plek om het vuurwerk te kijken zondag."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.