Volledig scherm
Navarone op Plein 1944. © De Gelderlander

Navarone rockt op bomvol Plein 1944: ‘Proost op deze tijd van het jaar’

NIJMEGEN - De Nijmeegse rockband Navarone geeft maandagavond een daverende rockshow op Plein 1944. De band, die landelijk bekend werd door The Voice of Holland, rockte voor een bomvol plein. 

De bandleden lieten het publiek wel lang op zich wachten. Een half uur later dan gepland, pas om 23.30 uur, verschijnen de rockers op het podium. Met het nummer Red Queen Effect komen ze op. Voor sommigen is het net iets te hard, zij verlaten het optreden. De meeste bezoekers zijn het erover eens: ,,Dit is een goed optreden tot nu toe, met veel energie.’’

Navarone is geen vreemde op de Vierdaagsefeesten. Elk jaar hebben de rockers diverse optredens. ,,Altijd kijk ik uit naar de Vierdaagsefeesten”, zegt zanger Merijn van Haren aan het begin van het optreden. ,,Proost op deze tijd van het jaar.”

Volledig scherm
Navarone op Plein 1944. © De Gelderlander

Door hun deelname aan The Voice of Holland is het drukker dan ooit, ook met publiek dat de band kent van de bekende RTL-talentenjacht. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.