Volledig scherm
Enkele tatoeges bij de winkel Party Skins © DG

Nijmeegse plaktatoeages verschijnen op steeds meer bovenarmen

NIJMEGEN - Wie klaar is met de plaktatoeages van de Albert Heijn en altijd al de teksten ‘Al mot ik krupe’ of ‘brug life’ op zijn bovenarm wil hebben kan terecht bij de pop up store Party Skins.

De winkel op de Houtstraat is vijf weken geleden bedacht door ontwerpbureau Ketel. ,,Al is het een beetje kort dag geweest”, aldus verkoper Berend Custers. ,,Alles moest dus op korte termijn ontworpen en gepland worden.”

Hartje met mama

De designers wilde iets doen met de Vierdaagse. Dit is uiteindelijk uitgekomen op verschillende t-shirts, heuptasjes en dus plaktatoeages. ,,Deze zijn veruit het populairst en niet alleen bij feestvierders”, vertelt verkoper Pien de Boer. ,,Ook wandelaars zijn enthousiast.”

,,Mensen slaan vooral aan op de gladiolen, de Stevenskerk en een hartje met mama eronder.” Dit laatste ontwerp is volgens Custers vooral op de onderruggen van feestvierders te vinden.

Wedren

De winkel loopt nog niet echt storm. ,,Maar dit is een goed moment om even te oefenen. Volgend jaar willen we op de Wedren staan”, hoopt De Boer.

Volledig scherm
De verkopers v.l.n.r. Pien de Boer, Luc Bootsma, Berend Custers © DG

Wie de tatoeage niet permanent op zijn lichaam wil hebben hoeft zich geen zorgen te maken. ,,Als je voorzichtig doet gaat het plaatje wel vier dagen mee. Maar met wat schrobben kan het ook eerder.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.