Volledig scherm
Matrixx Live aan de Kade. © Gerard Verschooten

Nog nooit zó druk op de dinsdag van de Vierdaagsefeesten

NIJMEGEN - Nog nooit was het zó druk op de dinsdag van de Vierdaagsefeesten. Liefst 215.000 bezoekers kwamen er op de feesten af, 15.000 meer dan vorig jaar.

Vorig jaar beleefde de Vierdaagsefeesten een recordweek, met aan het eind in totaal 1,6 miljoen bezoekers. Deze jubileumeditie staat de teller inmiddels op 835.000. Ondanks een aarzelend weekeinde komt het record van vorig jaar daarmee toch in zicht. 

Met nog drie drukke dagen van waarschijnlijk steeds meer dan een kwart miljoen bezoekers te gaan, is de kans groot dat deze 50ste Vierdaagsefeesten de drukbezochtste ooit worden.

VOL

De politie communiceerde de melding ‘vol’ voor Matrixx aan de Waalkade tijdens het optreden van de Vengaboys. Ook elders in de stad was het volle bak, zoals bij Suzan en Freek bij Credible, bij Zanger Kafke op Wintersoord, en bij The Dirty Daddies op Plein ’44. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.