Volledig scherm
Anet van Grootheest op de Wedren. © DG

Pechvogel sluit Vierdaagse af op Via Gladiola (video)

NIJMEGEN - Anet van Grootheest (47) uit Lunteren stapte maandag op de Wedren in een gat, verzwikte haar enkel en brak ook nog eens haar pols. Het gebeurde allemaal toen zij zich ging inschrijven voor de Vierdaagse.

Ze zou voor de zevende keer meelopen. Maar door haar blessures zag ze de wandeltocht aan haar neus voorbij gaan.

Aandacht
Desondanks sierde ze afgelopen dinsdag de voorpagina van De Gelderlander. Daarmee werd ze de lieveling van menig lezer. Op straat wordt ze herkend en ook de landelijke media hebben haar gevangen. Anet vindt dat allemaal 'best leuk'.

Speciale gast
De grootste wens van Anet is om op de tribune te zitten bij de intocht van de Vierdaagse. Het liefst zo dicht mogelijk bij koning Willem-Alexander. En daar zit ze vanmiddag. Als speciale gast van De Gelderlander.

Noodgedwongen volgt Anet van Grootheest (47) uit Lunteren de Vierdaagse vanaf de zijlijn. Bij het inschrijven voor de Vierdaagse stapte ze in een gat. Daarbij verzwikte ze haar enkel en brak ze haar pols. Sinds de pechvogel op de voorpagina van De Gelderlander prijkte, heeft ze over aandacht niet te klagen. Daardoor heeft ze alsnog een 'best leuke' week. Die sluit ze vandaag af op de Vierdaagsetribune, als speciale gast van De Gelderlander.