Gerardus, Remco, Piet Peters en Mark (vlnr.) bij de poort van Kamp Heumensoord.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerardus, Remco, Piet Peters en Mark (vlnr.) bij de poort van Kamp Heumensoord. © Gerard Verschooten

Piet (83) staat oog in oog met de militairen die zijn leven redden tijdens de Vierdaagse

NIJMEGEN - Tijdens de Vierdaagse van 2014 kreeg Nijmegenaar Piet Peters een hartaanval. Militairen Mark, Remco en Gerardus liepen toevallig bij hem in de buurt en redden zijn leven. Gisteravond stonden de mannen weer tegenover elkaar op Kamp Heumensoord.

3 reacties

 • Klaas

  2 jaar geleden
  Voor beide prachtig dat ze elkaar weer zien.
 • HenkIngrid

  2 jaar geleden
  Top werk en fijn dat alles nu goed gaat!Alleen geen hartslag meer hebben is niet van belang bij reanimeren.Als er geen ademhaling is dat start je de reanimatie. De hartslag hoef je niet te controleren.
 • Josefien

  2 jaar geleden
  Hulde, Hulde, Hulde!
 1. Veel kappers krijgen vraag of ze ‘stiekem’ op visite kunnen komen: ‘Ik wil heel graag, maar ik vind het absoluut niet kunnen’
  PREMIUM

  Veel kappers krijgen vraag of ze ‘stiekem’ op visite kunnen komen: ‘Ik wil heel graag, maar ik vind het absoluut niet kunnen’

  EDE/GROESBEEK - Hoewel alleen (para)medische contactberoepen aan het werk mogen, worden kappers nog vaak gebeld met de vraag of zij ‘stiekem’ op visite kunnen komen. Het ontbreken van een degelijk steunpakket maakt het voor kappers verleidelijk daarop in te gaan, zo stelt de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (Anko): ,,Als mensen thuis gaan knippen, houden we de ellende langer in stand.”
 1. Samenvatting | Vitesse - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Vitesse - ADO Den Haag

  19 januari
 2. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels