Volledig scherm
Boef bij Matrixx at the Park. © Davy Derksen / 112 Nieuwsgroep

Rapper Boef maakt er gelijk een ‘fissa’ van

NIJMEGEN - Het Hunnerpark springt bij de show van rapper Boef. De rapper betrad om 20.00 uur het podium bij Matrixx at the Park onder een luid gejoel en maakte er gelijk een feestje van.

Het publiek bestaat voornamelijk uit jongeren. Opvallend genoeg zijn er ook veel gezinnen met jonge kinderen.

De sfeer is er ondanks de lage leeftijd niet minder om. Zeker als hits als ‘Krantenwijk’ en ‘Hosselen’ langskomen zingt het publiek luidkeels mee.

Boef, die de afgelopen jaren meermaals negatief in het nieuws was wegens zijn omstreden uitlatingen over vrouwen en het feit dat hij meermaals met de politie in contact was gekomen, weet er wel echt een feest van te maken voor jong en oud. Door aanmoedigingen van de rapper zelf -‘Ik wil jullie meer zien bewegen, Nijmegen’ en ‘we moeten er een fissa (feest) van maken, Nijmegen’- wordt er volop gedanst in het Hunnerpark.

Dat de teksten verder soms wat expliciet zijn -‘Ik kan wel blijven neuken maar ik ben op saaf’ (geld verdienen)-, lijkt de ouders verder weinig te deren. Ook zij bewegen de heupen ritmisch mee op de muziek.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.