Suijkerbuijk Eet: eend in zwarte bonensaus op Otis Park Festival

Ook dit jaar gaat verslaggever Mitchel Suijkerbuijk dagelijks op eetsafari tijdens de Vierdaagsefeesten. Waar moet je zijn en waar niet? Dit keer: paëlla bij Zomerbar 024.

Wat?: Eend met zwarte bonensaus op het Otis Park Festival.

Hoe ziet het eruit?: Het ziet er best prima uit. Je krijgt een bakje met een broodje dat goed gevuld is. Het is gevuld met vele stukjes eend, maar ook aan groenten is gedacht. Aan komkommer bijvoorbeeld, sla en bosui. Ik ben erg benieuwd hoe de smaak is. 

Smaakt het?: Zeker weten. De eend, die gekonfijt is, smaakt perfect. Maar wat vooral fijn is aan dit gerecht, is het sausje. Die smaakt zoet en dat past perfect bij deze maaltijd. De groenten zorgen juist weer voor een fris tintje. Op die manier is het een goede combinatie van smaken. Ook fijn: het is beslist geen karige hoeveelheid, zoals bij foodtrucks op sommige locaties wel het geval is.  

Knoeigevaar?: Als je het broodje met de handen eet, is het wel goed uitkijken. Een paar servetjes zijn zeker geen overbodige luxe. 

Gezellige plek?: De sfeer is vooral heel relaxt. Het is een echte festivalsfeer. Sommigen doen een biertje op het terras, anderen zitten rustig op hun matje in het gras. Met op de achtergrond rustige muziek. Tussen al het Vierdaagsefeestengeweld door een prima plek om even rustig te vertoeven dus en wat te eten. 

Prijs?: 7,50 euro. Helemaal niks mis mee, gezien wat je krijgt. 

Verder nog iets?: Het is aardig lang wachten op het gerecht, terwijl de rij wel meevalt. En omdat het broodje zo goed gevuld is, is een vorkje erbij ook handig. Daar moet ik speciaal om vragen. 

    • Ster beoordeling
    • Ster beoordeling
    • Ster beoordeling
    • Ster beoordeling
    • Ster beoordeling
Volledig scherm
Vierdaagsefeesten, zomerfeesten, vierdaagse 2018 Mirch eet in Oispark. Nijmegen, 18-7-2018 . © Gerard Verschooten
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.