Volle bak bij het Vierdaagse Orkest in Groesbeek.
Volledig scherm
Volle bak bij het Vierdaagse Orkest in Groesbeek. © Joop Verstraten

Vierdaagse-orkest vooral in trek bij 50-plus in Groesbeek

GROESBEEK – Het Vierdaagse Orkest is bezig met een zegetoer door de regio. Nadat het orkest eerder in Cuijk al de handen op elkaar kreeg, zorgde het woensdagavond na jaren van afwezigheid voor een volle bak op het Dorpsplein in Groesbeek, waar voor de eerste keer het pleinfeest plaatsvond. 

Drie horecabedrijven, café De Comm, restaurant La Vie & Passie en lunchcafé EigenWeijs, hadden de handen ineen geslagen om aan de vooravond van de doortocht van de Vierdaagse (donderdag) alvast een feestje te bouwen. Met het Vierdaagse Orkest als topattractie. 

Taxi

Naar schatting waren er ruim 600 muziekliefhebbers, voornamelijk vijftigplussers, op het concert afgekomen. De jongeren kozen, gezien de drukte bij de bushaltes, voor een avondje Nijmegen. Het was zo druk dat ze soms een half uur moesten wachten voordat ze in de bus konden stappen. Een handige taxichauffeur bood aan ze voor 5,50 euro per persoon naar de stad te brengen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.