Bezoekers met takken bij Kees van Hondt.
Volledig scherm
Bezoekers met takken bij Kees van Hondt. © Gerard Verschooten

Vierdaagsefeesten: 'breek geen takken af voor Kees van Hondt'

NIJMEGEN - Het is mogelijk de laatste keer geweest dat de feestact Kees van Hondt optreedt op de Vierdaagsefeesten. Als bezoekers net als andere jaren opnieuw takken afbreken van de bomen, keert de act niet terug. Daarvoor waarschuwt de Stichting Vierdaagsefeesten. 

3 reacties

 • Marc

  3 jaar geleden
  Nijmegen heeft een grotendeels Groen Links college. Mij lijkt het dat ze hiermee wel raad weten.
 • Missie

  3 jaar geleden
  Toe maar jongens, wie vergoedt de schade aan gemeentebomen en aan onze bomen. Houd toch op met die feestvierderij voor pubers van het platteland die zich hier minderjarig een coma proberen te zuipen en zich dan heel wat mans voelen. Maar ja, de horeca heeft dit "feest"nodig om de kop boven water te houden zeggen ze ....Net weer een pissende tiener in het achterpad... (is nog het minste)
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Waarom moeten er dan persé takken mee bij het optreden van Kees van Hondt? Vanwege de takkenherrie die die wil gaan maken?
 1. Lievelingsoom Wim overleed bij auto-ongeluk: ‘Ik heb altijd het gevoel dat hij als een stemmetje in mijn hoofd zit’
  PREMIUM
  Ik mis je

  Lievelings­oom Wim overleed bij au­to-ongeluk: ‘Ik heb altijd het gevoel dat hij als een stemmetje in mijn hoofd zit’

  ,,In 1972 is mijn lievelingsoom Wim overleden”, vertelt Alexandra van Steen (56) uit Buren. ,,30 jaar oud was hij. Hij was een van de vier familieleden die het grootste auto-ongeluk tot dan toe in Nederland niet hebben overleefd. Mijn opa, oma, zijn vrouw en een andere oom met zijn vrouw zaten ook in de auto die in het centrum van Assendelft werd geramd door de wagen van een jonge Amsterdammer. Die reed met 100 kilometer per uur door rood. Een tante en mijn oma ontsnapten aan de dood.