Volledig scherm
Drukte bij de Vengaboys. © Tom Hessels

Waalkade overvol bij Vengaboys: ‘Dit is bizar’

NIJMEGEN - De Waalkade in Nijmegen is sinds het optreden van de Vengaboys dinsdagavond overvol. De Nijmeegse politie waarschuwt feestgangers op Twitter over de drukte. 

Ook met borden waarschuwt de organisatie van de Vierdaagsefeesten feestvierders voor de uitpuilende Waalkade. Ook op de Voerweg, een toegangsweg naar de Kade, is het druk. 

‘Dit is bizar’, zegt een bezoeker die achteraan staat bij de Vengaboys. Het lijkt nog drukker dan op eerdere avonden. Sommige bezoekers besluiten vanwege de drukte naar een ander optreden te gaan. ,,Dit is niet normaal, zo veel mensen.’’

De duizenden feestgangers gingen vooral los op de oude muziek van de groep, die in de jaren 90 populair was. Vooral met Boom boom boom en We like to party bracht de groep de feestvierders even terug naar de jaren 90.

Volledig scherm
Via borden waarschuwt de festivalorganisatie voor de enorme drukte. © De Gelderlander
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.