Wanneer trekt het wandellegioen door Bemmel? Bekijk het hier

NIJMEGEN - Wil jij een bekende aanmoedigen tijdens de Dag van Elst, maar weet je niet precies hoe de route loopt op deze eerste Vierdaagsedag? Bekijk hieronder de kaart en zoek een mooi plekje uit om te gaan staan.

Volledig scherm
De Dag van Elst © Rik Bors

De eerste dag voert de wandelaars via Oosterhout en Valburg door Elst. In dat Betuwse dorp worden rond 8.30 uur de eerste lopers verwacht. 

Na Elst splitsen de routes van de diverse afstanden zich. Terwijl de 30 kilometerwandelaars direct verdergaan richting Bemmel (waar de Fransen ook gewoon welkom zijn) maken de deelnemers aan de langste afstand een lus door Arnhem Zuid. De 40 kilometer snijdt het grootste deel van die lus af.

Tussen 10.00 en 15.00 trekt het complete legioen door Bemmel om vervolgens via tussenstop Lent voet te zetten richting de finish op de Wedren.

Klik op de kaart voor een groter exemplaar.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.