Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Weer blaren- en stappersbussen tijdens Vierdaagse

BEUNINGEN/LEEUWEN/WIJCHEN - Net als in voorgaande jaren rijden ook dit jaar tijdens de Nijmeegse Vierdaagse weer extra bussen van en naar Maas en Waal voor zowel vroege lopers als late stappers.

Wie de 'blarenbus' neemt, moet een vervoersbewijs voor alle vier de wandeldagen nemen. Die kost - afhankelijk van de afstand - 19, 30 of 43 euro. De drie Maas en Waalse routes beginnen in Beneden-Leeuwen/Druten, Beuningen en Wijchen. Daarmee is de prijs gelijk aan die van vorig jaar. De bussen vertrekken rond kwart over drie, vier en vijf. 

Nachtbus

Nachtbusritjes voor de feestvierders kosten afhankelijk van de afstand 6 of 8 euro per rit. Ze rijden zeven nachten lang tussen 0.55 en 04.05 uur drie maal naar Beuningen en Beneden-Leeuwen/Druten. De nachtbus rijdt niet naar Wijchen, omdat stappers daar ook met de extra nachttrein richting Den Bosch kunnen komen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.