Volledig scherm
ilost.nl © screenshot

Wie mist z'n gebitsprothese? Volop gevonden voorwerpen na Vierdaagse

NIJMEGEN - De Nijmeegse Vierdaagse levert jaarlijks een rijkdom aan gevonden voorwerpen op die door feestgangers of loper zijn achtergelaten. Bijzondere vondst dit jaar is een gebitsprothese. Maar ook een waterzak met slang wordt door de gemeente bewaard tot de eigenaar hem komt halen. 

De lijst met gevonden voorwerpen is te vinden op ilost.co.nl, een website waar gemeenten laten weten welke voorwerpen gevonden zijn. Bezoekers lijken het minst zuinig op hun zonnebril, daarvan zijn er veel achtergebleven in de binnenstad. Maar ook veel sleutels en petten liggen te wachten tot de eigenaar hen weer ophaalt. Ook meer waardevolle spullen zijn gevonden. Een rugtas vol met spullen, powerbanks, portemonnees, twee helmen en een actiecamera zijn in de stad aangetroffen. 

Stappenteller

Ook zijn er enkele lopers die dankzij de organisatie van de Vierdaagse alsnog kunnen weten hoeveel stappen ze hebben gezet. Hun stappenteller is gevonden. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.