Wildpoepen aan de Houtlaan tijdens de Vierdaagse: ‘Vies, maar het hoort er een beetje bij’

videoNIJMEGEN - Vierdaagselopers moeten soms gewoon in de bosjes poepen. Omdat de rij bij de dixi’s te lang is. Of omdat ze hun grote behoefte gewoon niet meer kunnen ophouden. De bewoners van de Houtlaan zien het al jaren gebeuren tijdens de Vierdaagse. Drie dagen achter elkaar trekt het wandellegioen door de straat. ‘Het is vies, maar het hoort er een beetje bij.’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Werkgeluk is hard werken: ‘Je kunt klagen, maar je moet zelf actie ondernemen’
    podcast

    Werkgeluk is hard werken: ‘Je kunt klagen, maar je moet zelf actie ondernemen’

    Het is de Week van het Werkgeluk, hét moment in het jaar om eens stil te staan bij hoe gelukkig je wordt van jouw werk. Maar wat bepaalt eigenlijk hoe blij we worden van onze baan? En hoe belangrijk is dat überhaupt, als je toch alleen werkt om de centen? In de Werkgeluk-podcast geven experts daar antwoord op. Vandaag aflevering vier: Anna Staats (29) raakte haar baan kwijt in de coronacrisis en begon het bedrijf Toos Werkloos.

Live Voetbal

home logo NŠ MuraMUR
EINDE
1-5
PSVPSV
away logo
home logo Willem IIWIL
EINDE
0-4
RangersRAN
away logo