Angela Verkuijlen (rechts op de hoge stoel) zwaait Vierdaagsewandelaars uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela Verkuijlen (rechts op de hoge stoel) zwaait Vierdaagsewandelaars uit. © Femke de Schepper

Zó kun je de Vierdaagselopers het beste uitzwaaien: ‘Bier moet je zelf opdrinken’

do’s and don’tsNIJMEGEN - Na het stappen of werk nog ‘even’ de deelnemers van de Nijmeegse Vierdaagse uitzwaaien vanaf vier uur in de vroege ochtend. Angela Verkuijlen (37), voormalig nachtburgemeester van Nijmegen, doet het al zo’n zeventien jaar. De ervaringsdeskundige zet drie do’s en don’ts voor nachtelijke feestvierders op een rij.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. 15 jaar nadat Kate Moss cocaïne snoof op alle voorpagina’s: zo gaat het nu met het supermodel
    PREMIUM

    15 jaar nadat Kate Moss cocaïne snoof op alle voorpagina’s: zo gaat het nu met het supermodel

    Hoewel er al een hele tijd geruchten de ronde deden over haar zware drank- en drugsverslaving, reageerden Britten toch geschokt toen ze Kate Moss (46) exact vijftien jaar geleden een lijntje coke zagen snuiven op de covers van alle tabloids. Het leverde haar de bijnaam ‘Cocaine Kate’ op en de beelden illustreren het bewogen leven dat enfant terrible Moss de afgelopen jaren leidde, met foute vriendjes als Johnny Depp (57) en stevige seksfeestjes. Maar inmiddels lijkt ze zich definitief herpakt te hebben.