Melle Meulensteen of Vitesse tijdens de Nederlandse eredivisie wedstrijd tussen sbv Excelsior en Vitesse in het Van Donge & De Roo Stadion.
Volledig scherm
PREMIUM
Melle Meulensteen of Vitesse tijdens de Nederlandse eredivisie wedstrijd tussen sbv Excelsior en Vitesse in het Van Donge & De Roo Stadion. © ANP

Alarmfase 1 bij Vitesse: na nederlaag bij Excelsior moet Arnhemse club haast maken op transfermarkt

Na de nederlaag van vrijdagavond tegen Excelsior moeten de alarmbellen afgaan bij Vitesse. Haast is geboden op de transfermarkt, want in de huidige staat lijkt de Arnhemse club verdacht veel op een degradatiekandidaat.

11 reacties

 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Vermakelijk dat iedereen nu ineens in paniek raakt. Dit zag je al aankomen sinds Oyf de stekker eruit trok. Maar toen had iedereen blijkbaar een blinddoek voor.
 • G.J Mek

  2 maanden geleden
  Siberië ? Wilco Rorijs.dat redden ze al niet meer .gewoon einde oefening voor Vitesse als naar de eerste divisie gaan zo simpel is het. dan lacht NEC en Supporters in het vuistje.
 • Wilco Rorijs

  2 maanden geleden
  Volgend jaar in de zomer- en winterstop eens op trainingskamp gaan in Siberië i.p.v. die luxe zuidelijke resorts. Wellicht leren ze dan als team wat overleven is. En wellicht eens een team vanaf scratch opbouwen i.p.v. telkens maar “onderdelen” bij elkaar kopen/sprokkelen!
 • G.J Mek

  2 maanden geleden
  wordt dit helemaal niks met Vitesse .als niet oppassen is het straks eerste divisie. stadion die hebben ze straks niet meer in 2023.einde van de club is in zicht. ik ben blij dat geen Vitesse fan .maar een echte fan van de Zuid Duitse club Bayern München dat zijn pad top clubs die winnen als in een seizoen, dat Vitesse nooit halen. zolang de club bestaat.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Tim Geertsen,en waar gaan ze het geld vandaan halen? Of maken we een begin met weer nieuwe schuldopbouw?