Volledig scherm
Mukhtar Ali (rechts) voor Vitesse in actie in de Europese wedstrijd tegen OGC Nice. Hij gaat het duel aan met Ignasus Knepe Ganago. © Norbert Scanella / Panoramic

Ali loopt bij Vitesse op krukken

videoARNHEM – Vitesse kan de komende weken niet beschikken over Mukhtar Ali. De neo-international van Saoedi-Arabië kampt met een enkelblessure. Hij loopt voorlopig op krukken.

Ali (20) raakte deze week op het trainingscomplex van Vitesse geblesseerd. Dat was een nieuwe tegenslag voor de middenvelder. In de voorbereiding kreeg hij nauwelijks speeltijd van de nieuwe Russische trainer Leonid Sloetski. Voor een basisplaats kwam hij daarmee al snel niet in aanmerking.

Ali werd in de zomer van 2017 door Vitesse met een driejarig contract overgenomen van Chelsea.

In 2017 kreeg hij ook een Saoedisch paspoort. Hij kwam tot twee interlands voor het land uit het Midden-Oosten. Ali droomde deze zomer van een uitverkiezing voor de WK-selectie, maar die kwam niet.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.