Oussama Tannane danst met Hilary Gong na het duel met Fortuna Sittard, waar een Europees ticket is veiliggesteld. De schaduwspits is op de weg naar de uitgang bij Vitesse.
Volledig scherm
PREMIUM
Oussama Tannane danst met Hilary Gong na het duel met Fortuna Sittard, waar een Europees ticket is veiliggesteld. De schaduwspits is op de weg naar de uitgang bij Vitesse. © ANP

Alle ogen gericht op de transferzomer: ‘td’ Spors aan zet voor de verbouwing van Vitesse

ARNHEM - Vitesse viert vrolijk vakantie. Maar bij de Arnhemse club heeft technisch directeur Johannes Spors voorlopig geen vrije dag meer. De Duitser moet de transfermarkt op. Bij de Gelderse eredivisionist wacht een zomerse verbouwing.

2 reacties

  • Rock Witten

    2 jaar geleden
    Een groep voetballers met trainer heeft Europees voetbal bereikt, de groep valt uit elkaar en volgend seizoen is het maar afwachten of er weer een Europeeswaardige groep staat. Voor zo'n trainer valt niets te versterken, dat is het lot van "tob" ploeg Vitesse als supporter erger ik mij daar al jaren aan. Goede spelers gaan weg, zelfs naar de concurrent, ja dat is nu een maal zo hoor je dan, maar bij een Topclub gebeurd dat niet en kan een trainer aan een meer succes bouwen op weg naar kampioen..
  • Mattie Veld

    2 jaar geleden
    Het lijkt zo wel een aardige kaartenhuis, het zal mij dan ook benieuwen.