Volledig scherm
Lewis Baker in duel met Nicolas Isimat Mirin van PSV © PICS UNITED

Baker: Eén moment is noodlottig, zonde

EINDHOVEN - Lewis Baker had Vitesse een punt kunnen bezorgen bij PSV. De Engelsman had de beste kans voor de Arnhemmers in Eindhoven. Maar doelman Jeroen Zoet reageerde uitstekend op de schuiver van de Chelsea-huurling.

,,Ik ben tevreden over mijn goals in dit seizoen”, stelde Baker na afloop. ,,Ik had nu ook kunnen scoren. Ik wilde laag schieten, in de hoek. Dat deed ik ook, maar de keeper anticipeerde goed. De bal was uiteindelijk dus niet goed genoeg ingeschoten.”

'Zonde'

Vitesse liet een buitenkans liggen in Eindhoven. Als er bij PSV in elk geval een punt was te halen, dan was dat zaterdagavond. De Eindhovenaren toonden toch ontzag voor Vitesse en creëerden nauwelijks kansen. ,,In de eerste helft hadden we de controle”, sprak Baker. ,,De defensieve organisatie was goed. PSV scoort veel, maar wij gaven nauwelijks kansen weg. Dan is vervolgens één moment noodlottig. Even niet opletten bij een corner. Ik probeerde Eloy Room nog te helpen op de doellijn, maar de bal was gewoon te hard en te zuiver ingeschoten. Zonde.”