Volledig scherm
PREMIUM
Riechedly Bazoer is in genade aangenomen bij Vitesse. Na zijn rentree in de bekerwedstrijd tegen De Graafschap volgt nu een basisplaats tegen FC Emmen. © Getty Images

Bazoer spreekt zich uit na rel bij Vitesse: ‘Mijn familie wees me terecht, dat is pijnlijk hoor’

ARNHEM - Riechedly Bazoer doorbreekt het stilzwijgen na de banvloek bij Vitesse. De topaankoop is schuldbewust. Hij wil afrekenen met de demonen uit het verleden.

Quote

Dit kan niet meer. Dat is glashelder.

Hij heeft er al zijn moed voor verzameld. Hij stapt over schaamte heen. Over schuldgevoel en zelfverwijt. Hij heeft de rits donderpreken uit familiekring met kloppend hart weggestoken.

Riechedly Bazoer (23) is een spijtoptant. Na de misdragingen bij Vitesse is de zomeraankoop weer in genade aangenomen. Op een nederig excuus aan de spelersgroep en de technische staf in de gewelven van Papendal van maandagochtend volgt nu de publieke boetedoening. Dat is zwaar, zegt hij.

Hij is immers ook maar een mens.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.