Volledig scherm
Bryan Linssen viert zijn goal tegen PEC Zwolle met het nabootsen van een trein. © BSR Agency

Beloning voor trein-gebaar na goal is binnen: station Linssen Centraal geopend

VIDEOARNHEM - Vitesse-voetballer Bryan Linssen heeft een eigen station: Linssen Centraal. De spits verdiende de naamgeving met de trein-gebaren die hij maakte na zijn doelpunt in de gewonnen thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle dit weekend.

‘Linssen Centraal’ ligt op de modelbaan van Paul Joosten, cameraman bij Vitesse TV. 

De Arnhemse club postte vanmiddag een video op YouTube waarin het duo de officiële opening van het station wereldkundig maakt. 

Het verhaal kwam vrijdagavond na de wedstrijd naar boven toen Linssen naar zijn opmerkelijke gebaren werd gevraagd door een verslaggever van Fox Sports. ,,Als ik dit zou doen bij een goal, heet het station Linssen Centraal.’’

En zo geschiedde. De voetballer mocht als dank een bordje met het opschrift ‘Linssen Centraal’ mee naar huis nemen. ,,Hang hem maar op in de kleedkamer’’, aldus de cameraman. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Berghuis, Linssen en Pleguezuelo blinken uit; onvoldoende voor Boadu en Stengs
    Cijfers speelronde 23

    Berghuis, Linssen en Pleguezue­lo blinken uit; onvoldoen­de voor Boadu en Stengs

    Steven Berghuis, Bryan Linssen en Julio Pleguezuelo zijn de spelers van het weekend. Pleguezuelo boekte gisteravond met FC Twente een fraaie zege op AZ en voelt zich als centrale verdediger steeds beter op zijn plaats. Hij kreeg een 8, net als Vitesse-topscorer Bryan Linssen en Feyenoord-captain Steven Berghuis. Zij waren vandaag belangrijk in de overwinningen op Heerenveen en PEC Zwolle.