Phillip Cocu peinst over het duel van Vitesse met FC Twente.
Volledig scherm
PREMIUM
Phillip Cocu peinst over het duel van Vitesse met FC Twente. © ANP

Berg huiswerk voor Cocu: ‘Dit is de harde werkelijkheid van dit moment bij Vitesse’

De start van Phillip Cocu bij Vitesse is mislukt. FC Twente heeft de Arnhemse club zaterdag resoluut afgeserveerd: 3-0. De nieuwe coach staat voor een loodzware klus.

8 reacties

 • Geert Loermans

  2 maanden geleden
  @ Ceciel, de Realisten lijkt me een betere naam als de naam toch veranderd moet worden.
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  Oef... ze kunnen de supportersclub van NEC beter de Calimero's noemen.
 • Tinus Timmerman

  2 maanden geleden
  @Geert. De grootste club wil nog niet zeggen de beste club, althans voor dit moment. Verder heb ik niet de indruk dat Cocu nu voor het kampioenschap gaat maar meer voor lijfsbehoud. Onderaan het linkerrijtje zou voor dit seizoen goed moeten zijn en een basis neerzetten voor het volgen seizoen. En je hebt gelijk dat het momenteel een chaos is en er geen echt team staat. Maar fris wel je geheugen op, want soortgelijk kan ik me ook nog wel herinneren in Nijmegen. Kortom, het overkomt iedereen.
 • Geert Loermans

  2 maanden geleden
  @Failco de Boer, jij durft nogal wat te beweren: Vitesse de grootste club van Gelderland. Wat zeggen ze ook alweer : eigen roem stinkt. En wat Cocu betreft: vergeten dat hij bij Fenerbahe en Derby voortijdig er uitgebonjourd is. Bij PSV had hij goed spelersmateriaal en kon zo kampioen worden, maar bij dit arnhemzalige stelletje, no way.
 • P. anda

  2 maanden geleden
  Vitesse is gewoon de grootste club van de provincie. Vandaar dat je wat langer moet zoeken naar verhalen over de andere clubs. Verder heeft het nog even tijd nodig, maar laat Cocu maar schuiven. Weet wat hij wil en wat kan met deze ploeg. Op naar de middenmoot en dan verder kijken.
 1. MASV’er Andy Visser weet ook al Vitesse te interesseren: ‘Zou een verhaal uit een jongensboek zijn’
  PREMIUM

  MASV’er Andy Visser weet ook al Vitesse te interesse­ren: ‘Zou een verhaal uit een jongens­boek zijn’

  De ontwikkeling van MASV-aanvaller Andy Visser gaat razendsnel. Vorig seizoen al vaak beslissend bij (toen nog) derdeklasser vv Dieren. Amper achttien jaar is nieuwkomer Visser nu al een zekerheidje en belangrijk voor eersteklasser MASV. Op sportpark Malburgen West had de aanvaller met een treffer een belangrijk aandeel in de zege op Woezik: 2-1. Inmiddels heeft ook Vitesse belangstelling voor de Dierenaar, die binnenkort stage gaat lopen bij de eredivisionist.