Riechedly Bazoer (links ) en Oussama Tannane. Ze zijn de sterren van Vitesse, maar bepalen ook het lot van coach thomas Letsch.
Volledig scherm
PREMIUM
Riechedly Bazoer (links ) en Oussama Tannane. Ze zijn de sterren van Vitesse, maar bepalen ook het lot van coach thomas Letsch. © Stanley Gontha


Aad de Mos over Vitesse in crisissfeer: ‘Bazoer en Tannane kunnen graf Letsch delven’

ARNHEM - De code van Vitesse is gekraakt. En dat stelt coach Thomas Letsch voor een schier onoplosbaar probleem. ‘Bazoer en Tannane krijg je meer niet terug in hun hok. Ze hebben te veel vrijheid en privileges gekregen.’

2 reacties

 • Rock Witten

  5 dagen geleden
  De tactiek van de tegenstander is nu Bazoer en Tanane uit de wedstrijd te schoppen en als dat lukt hebben ze geen kind aan de rest van Vitesse. De scheidsrechters gaan er vaak niet in mee omdat die twee vaak ook de boel belazeren en met de handen omhoog gaan zitten en op dat moment geen deel meer uitmaken van het team en dat is heel jammer. Dat terug spelen op de keeper is in Nederland zo ergerlijk waarbij de keeper de bal maar een ram naar voren geeft, dat is dus vaak balverlies.
 • Mattie Veld

  5 dagen geleden
  Het lijkt me sterk dat hier geen reacties op komen, of worden die tegengehouden? Als ze zelf geen probleem op hun instelling zien, kunnen anderen dat nog wel.
 1. Luuk de Jong is goud waard voor Sevilla met deze schitterende hakgoal
  Play

  Luuk de Jong is goud waard voor Sevilla met deze schitteren­de hakgoal

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de ere- en eerste divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de ere- en eerste divisie