Volledig scherm
Roy Beerens (blauw shirt) in actie voor Vitesse. Hij duelleert met Mark Diemers van Fortuna Sittard. © ANP / VI Images

Bruns sluit weer aan bij Vitesse, Beerens krijgt langer de tijd om club te zoeken

ARNHEM - Roy Beerens sluit (voorlopig) niet aan bij Vitesse. De Brabander krijgt van de eredivisionist langer de tijd om een nieuwe club te zoeken. Thomas Bruns, ook speurend naar een andere werkgever, traint vanaf nu wel weer mee met de selectie van coach Leonid Sloetski.

Beerens (31) en Bruns (27) hebben bij Vitesse een transferwens neergelegd. Ze zijn onder Sloetski op een dood spoor beland in Arnhem. Het duo heeft daardoor de voorbije twee weken het trainingskamp van de Arnhemse club in Polen ook niet meegemaakt.

Voor Beerens en Bruns is op het transferfront nog geen concrete belangstelling. In afwachting van een vertrek wil Bruns wel weer meetrainen. Vitesse hervat vanaf vandaag de voorbereiding in Nederland. Daarbij staan in elk geval de twee oefenwedstrijden in Duitsland tegen Darmstadt 98 en Bayer Leverkusen nog op het programma. De Arnhemse club is bezig een derde wedstrijd te organiseren. Die moet dan in de regio plaatsvinden.

Beerens krijgt van Vitesse ‘ruim de tijd’ om zijn transfer te verwezenlijken. De club stelt daarbij geen specifieke deadline. Daarmee is ook niet bekend wanneer (en of) hij terugkeert bij de groepstrainingen.

Beerens en Bruns hebben zich de voorbije twee weken met een personal coach fit gehouden in Nederland.

Volledig scherm
Thomas Bruns in het shirt van FC Groningen. De Tukker werd afgelopen seizoen al verhuurd door Vitesse. © Peter Lous/Soccrates
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.