Thomas Buitink is blij met zijn contractverlenging bij Vitesse.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Buitink is blij met zijn contractverlenging bij Vitesse. © Pro Shots / Paul Meima

Buitink kind van Vitesse: ‘Ik draag het geel-zwarte shirt met trots’

ARNHEM - Met Thomas Buitink verlengt een echte clubman bij Vitesse. De spits uit Nijkerk is blij met zijn nieuwe verbintenis, die loopt tot juli 2025.

10 reacties

 • Martin De Beer

  2 maanden geleden
  Met een clubman die het niveau ballenjongen net overstijgt ga je de oorlog niet winnen
 • J Peters

  2 maanden geleden
  Beste Henny, dat is appels met peren vergelijken en kom je met ridicule argumenten. Daarbij is Vitesse al sinds de eerste overname in 2008 technisch failliet. Vergeet ook niet de opgezegd huur, de holdingschuld van 155 miljoen en de eisen die een eventuele koper gaat stellen. Tot op heden gebeurt er weinig. Uiteraard begrijp ik jouw insteek, want de lub moet blijven bestaan. Maar welk bestaansrecht heeft het vanuit de afgelopen 10 jaar en in de toekomst? Eigenlijk geen. Dat is realisme.
 • Henny . Jansen

  2 maanden geleden
  Alle clubs werken met Schimmig geld meneer Peters. Neem nu transfer geld is ook schimmig. Hier in Arnhem worden huizen opgekocht door Chinezen en andere nationaliteiten. De voetbal en wereld is gewoon geld van alle naties . Nederland is geen Nederland meer en zal het ook niet meer worden meneer Peters. Zo gaat het met clubs en bedrijven overal in Nederland. En dat de Oekrainer Oyf onze club heeft gesteund ben ik dankbaar voor. Velen waren afgunstig wie het nu word maakt mij niet uit. Realisme!
 • berrie van Altena

  2 maanden geleden
  Henny.... Het doemdenken maakt plaats voor realisme denk na of probeer eens logisch te denken, het kan helaas niet langer aan het russisch infuus.
 • J Peters

  2 maanden geleden
  Volgens mij is er alle reden tot doemdenken. De afgelopen jaren is de club overeind gehouden door (schimmig) Russisch geld. De vraag is wie dat de komende jaren gaat doen en tegen welke voorwaarden en met welke gevolgen. De holding is het bekende zwaard van Damocles. En de club zal niet meer boven de stand kunnen leven. Dromen mag, moet, maar wees ook realistisch.