Twee jaar geleden: de selectie van Vitesse poseert tussen de dieren van het safaripark van Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem.
Volledig scherm
Twee jaar geleden: de selectie van Vitesse poseert tussen de dieren van het safaripark van Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem. © Mira Meijer/Koninklijke Burgers’ Zoo

Burgers’ Zoo langer sponsor van Vitesse

ARNHEM - Burgers’ Zoo blijft nog minimaal drie jaar sponsor van Vitesse. De dierentuin uit Arnhem staat de komende seizoenen op de linkermouw van het shirt van de eredivisionist.

2 reacties

 • J. Zomers

  1 maand geleden
  Eigenlijk moet het andersom zijn... vanwege Corona steunt Vitesse nu 3 jaar lang Burger Zoo.
 • Berry Onck

  1 maand geleden
  Mooi dat zo'n Arnhems bedrijf aan vitesse verbonden blijft moeten meer Arnhemse bedrijven doen ook bijvoorbeeld hoogwegt group miljarden bedrijf moet toch sponsor van Vitesse kunnen zijn samen met nog wat grotere Arnhemse firma's dat geeft Arnhem een nog ster verbonden heid
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.