Teleurstelling alom bij Vitesse. Nicolas Isimat-Mirin, Matus Bero, Melle Meulensteen en Mitchell Dijks (vlnr) verwerken het gelijke spel bij FC Emmen.
Volledig scherm
PREMIUM
Teleurstelling alom bij Vitesse. Nicolas Isimat-Mirin, Matus Bero, Melle Meulensteen en Mitchell Dijks (vlnr) verwerken het gelijke spel bij FC Emmen. © Pro Shots / Ron Jonker

Cocu hekelt gedaanteverwisseling Vitesse in Emmen: ‘Het is een gelijkspel van niks’

Na een flater volgt een kater. Vitesse noteert met de 2-2 bij FC Emmen een mispeer van formaat. Door de onvoldoende in Drenthe blijven de zorgen in Arnhem onverminderd groot.

9 reacties

 • Paul Heersink

  2 maanden geleden
  Zonde en niet nodig.... ik vind het verdedigend nog niet helemaal goed staan en pleit voor Dijks als linker verdediger i.p.v. Oroz. Scherpen vind ik onzeker!... 2.06 en bij hoge ballen er niet goed uitzien dus verdiend Reiziger een kans ! Van Duivenbooden zou ik ook een kans geven i.p.v. Bialek. We mogen wel blij zijn met de stappen die zijn gezet het zit al veel beter in elkaar. Minimaal 1 goede scorende spits erbij.
 • Johan van Kuijk

  2 maanden geleden
  Beste Philip, je doet goed werk voor Vitesse, zondermeer. Maar wanneer pak je het keepersprobleem een keer op ? SCherpen pakt zeker geen punten, maar kost alleen maar punten. Daan Reiziger is een veel betere doelman, waarom staat hij niet op doel ? Scherpen is iedere wedstrijd weer debet aan puntverlies, PSV uit (1 punt was verdiend), Emmen uit (2 punten waren verdiend als die goal vlak voor rust niet was gevallen) en zo zijn er nog veel meer voorbeelden.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Cocu moet ook eens in de spiegel kijken. De gedrevenheid spatte er niet vanaf.
 • Fred Schuit

  2 maanden geleden
  Emmen is thuis onverslaanbaar, alleen AZ won daar op dat verschrikkelijke plastic veld.
 • Paul Frenay

  2 maanden geleden
  Voetballend zijn de mogelijkheden er nu wel, alleen de angst zit nog tussen de oren, en als die toeslaat is het chaos. Maar zelfvertrouwen is makkelijker en goedkoper om te repareren dan gebrek aan kwaliteit!